Η Αθηνά Χρυσαντίδου μιλά για τον Πάνο Ζάρλα και συγκλονίζει - "Απλά προσπαθείς"

Δείτε τι είπε για τον χαμό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αθηνά Χρυσαντίδου μιλά για τον Πάνο Ζάρλα και συγκλονίζει -

Συγκλόνισε με τα όσα είπε για τον Πάνο Ζάρλα η Αθηνά Χρυσαντίδου, που ήταν επίσης παίκτρια στο Power of Love. Η Αθηνά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" για την απώλεια του Ζάρλα, που έπεσε σαν "κεραυνός".

Συγκλονιστικά είναι τα όσα είπε μιλώντα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ η Αθηνά Χρυσαντίδου, που όπως ανέφερε δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Πάνος Ζάρλας δεν είναι πια εδώ. Όπως είπε η ίδια είναι λες και βρίσκεται σε άλλη χώρα. "Πρέπει αν είναι καλά, με αυτό το χαμόγελο" είπε μεταξύ άλλων.

"Είναι πολύ δύσκολο κομμάτι αυτό με τον Πάνο. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως δεν έχει γίνει ακόμη κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως απλά ο Πάνος έχει φύγει κάπου σε άλλη χώρα και κάνει κάτι διαφορετικό. Απλά προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι. Λες αυτό που είπα πριν. Ο άνθρωπος είναι σε άλλη χώρα, είναι καλά, πρέπει να είναι καλά, με αυτό το χαμόγελο…". ήταν τα λόγια της Αθηνάς για τον Πάνο Ζάρλα, που έφυγε νωρίς. Συγκλονιστηκά ήταν τα όσα είχε πει τότε και η Μαρία Μπακωδήμου, που παρουσίασε το παιχνίδι αγάπης. Δείτε τι είχε αναφέρει.

Εκτός από την Αθηνά Χρυσαντίδου συγκλονιστικά ήταν και τα όσα είχε πει τότε η Στέλλα Μιζεράκη - "Βλέπω τον Πάνο Ζάρλα στον ύπνο μου"

Ο Πάνος Ζάρλας "έφυγε" μετά από ισχυρή σύγκρουση σε τροχαίο. Η Στέλλα Μιζεράκη έχει μιλήσει πολλές φορές για τον χαμό του αγαπημένου της φίλου με τον οποίο μπορεί να είχαν δώσει τέλος στη σχέση τους, αλλά διατηρούσαν στενή φιλία.

Η νικήτρια του Power of love εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μίλησε για τον Πάνο Ζάρλα και το πώς δεν μπορεί ακόμα να ξεχάσει τον αγαπημένο της φίλο.

"Τον έχω δει και στον ύπνο μου τον Πάνο Ζάρλα. Εννοείται θα στεναχωρηθεί οποιοσδήποτε άνθρωπος, δεν γίνεται να μην στεναχωρηθεί με ένα τέτοιο γεγονός".