Όλο το παρασκήνιο γύρω από την επίμαχη στιγμή με το μπουκάλι στις Άγριες Μέλισσες - Τι συνέβη με την Ελένη;

Τα αποκάλυψε όλα ο «Προκόπης»

Όλο το παρασκήνιο γύρω από την επίμαχη στιγμή με το μπουκάλι στις Άγριες Μέλισσες - Τι συνέβη με την Ελένη;

Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο γύρω από την επίμαχη σκηνή που παρακολουθήσαμε πριν από λίγες μέρες, στην επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες». Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη με την Ελένη όταν "έσπασε" το μπουκάλι στο κεφάλι του Κωνσταντή.

Στην εκπομπή, «Στην φωλιά των ΚουΚου» εμφανίστηκε ο κουρέας από το Διαφάνι, Προκόπης ή αλλιώς Γιώργος Ηλιόπουλος, ο οποίος έδωσε μερικές αποκλειστικές λεπτομέρειες για τα γυρίσματα της σειράς αλλά και για τη σκηνή που συζητήθηκε για τον καυγά της Λενιώς με τον Κωνσταντή.

«Στη σκηνή που έπρεπε να σπάσει η Λενιώ το μπουκάλι στο κεφάλι του Κωνσταντή. Ήταν “φορτωμένη” την κρατούσαμε από πίσω, εγώ, ο Αλέξανδρος, η Θεοφανία… ήταν θεριό, δεν κρατιόταν. Σπάει το μπουκάλι και λέμε “σκοτωθήκανε”. Γυρνάει και μας λέει με αστεία φωνή: “Όλα καλά”;» είπε χαρακτηριστικά.

Μιας και είπαμε για Άγριες Μέλισσες, δείτε εδώ τις συνταρακτικές εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο!

Στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Έκανα 4 και 5 δουλειές για να κάνω θέατρο. Πουλούσα ρούχα, σχεδίαζα, έφτιαχνα συλλογές από διαφορετικά πράγματα. ίχα διαβάσει τα πρώτα δύο επεισόδια από τις Άγριες Μέλισσες πέρυσι τον Απρίλη, όταν μου είχαν πει να συμμετέχω στην συγγραφική ομάδα. Με το που το διάβασα είπα αποκλείεται, δεν το ζω αυτό το πράγμα. Ήταν σαν να διάβαζα βιβλίο».

Ενώ στη συνέχεια είπε: «Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής γύριζε σκηνές στις Άγριες Μέλισσες όταν γεννήθηκε το παιδί του. Δεν μπορούσε να φύγει γιατί είχε γύρισμα. Ήταν συγκλονιστική στιγμή. Χοροπηδούσαμε όλοι από τη χαρά μας»!

Ας θυμηθούμε τι ακριβώς συνέβη σε αυτό το επεισόδιο:

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη χτυπάει τον Κωνσταντή κι αυτός της βάζει φωτιά - Αποκλειστικό

Δεν έχουν περάσει πολλά επεισόδια από τη στιγμή που η Δρόσω μαθαίνει σοκαρισμένη πως είναι έγκυος και ήδη οι εξελίξεις στη σειρά «Αγριες μέλισσες» παίρνουν άλλη τροπή. Η νεαρή κοπέλα αναγκάζεται να πει την αλήθεια στον Νικηφόρο, ζητώντας του παράλληλα βοήθεια για την απρόσμενη εγκυμοσύνη της. Ωστόσο η αντίδραση εκείνου κάθε άλλο παρά συμπονετική είναι, αφού της επιτίθεται πως όλα έγιναν βάσει σχεδίου που είχε να τον χωρίσει από την Ασημίνα: «Είχες βαλθεί από την αρχή να καταστρέψεις τον γάμο μου, σωστά; Δεν αγαπάς στ' αλήθεια την Ασημίνα, τη ζηλεύεις... Φυσικά και δεν θα γεννήσεις αυτό το μωρό! Θα τα κανονίσω όλα εγώ άμεσα». Η Δρόσω δεν χαίρεται με την ιδέα του να ρίξει το μωρό και αντιδράει, ωστόσο ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να σώσει τον γάμο του με κάθε κόστος! Πράγματι κανονίζει ραντεβού στον γυναικολόγο και κυριολεκτικά σέρνει με τη βία τη Δρόσω εκεί για να κάνει έκτρωση: «Σου το είπα και σου το ξεκαθαρίζω, δεν θα το γεννήσεις αυτό το μωρό! Αγαπάω την Ασημίνα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να καταστρέψει τον γάμο μου. Εγώ παιδί θα κάνω με την Ασημίνα, τη γυναίκα μου!» της λέει, ενώ εκείνη κλαίει και αρνείται. Τελικά μπαίνει στο ιατρείο για να ρίξει το παιδί... Ομως στην πραγματικότητα η Δρόσω δεν έκανε ποτέ έκτρωση! Αφού επιστρέφουν στο Διαφάνι, ο Νικηφόρος μετά από όσα έγιναν ανακοινώνει στην Ασημίνα πως θα φύγουν και θα γυρίσουν στο Παρίσι να μείνουν μακριά απ' όλους και απ' όλα. Εκείνη δεν καταλαβαίνει τι τον έπιασε ξαφνικά, αλλά δεν έχει παρά να δεχτεί, παρόλο που η Μυρσίνη κάνει τα πάντα για να τους αποτρέψει!