Σαν έφηβος ο Σάκης Ρουβάς με το leather jacket του - Βάζει κάτω όλους τους 20χρονους

Ένας είναι ο Σάκης...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαν έφηβος ο Σάκης Ρουβάς με το leather jacket του - Βάζει κάτω όλους τους 20χρονους

Ο Σάκης Ρουβάς φόρεσε το πιο στιλάτο leather jacket του και έμοιαζε σαν να είναι και πάλι έφηβος. Το μόνο σίγουρο είναι, πως ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει τον τρόπο του και βάζει κάτω όλους τους 20χρονους!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει τον τρόπο να τρελαίνει όλες τις γυναίκες με ό, τι κι αν φορέσει. Έτσι όταν τον είδαμε με αυτό το δερμάτινο σακάκι, πάθαμε πλάκα.

Στο μεταξύ είδατε τη βόλτα που έκανε με την οικογένειά του πριν από λίγες μέρες; Αν όχι, εδώ σας έχουμε όλο το φωτογραφικό υλικό!

Ο Σάκης Ρουβάς πόζαρε μαζί με την Ναταλία Γερμανού και κατάφερε με την εμφάνιση του να γυρίσει το χρόνο πίσω! Δείτε τον και θα καταλάβετε τι λέμε!

ρουβάς γερμανού

Ο Σάκης Ρουβάς στην πίστα με ασημί κοστούμι - Έμεινε μέχρι και η Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς και όμως το τόλμησε! Βγήκε στην πίστα με ασημί κοστούμι και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Έμεινε μέχρι και η Κάτια Ζυγούλη, μιας και το look του ήταν μοναδικό.

Ο τραγουδιστής είναι γνωστός για τις μοναδικές του εμφανίσεις, αλλά και για τον υπέροχο τρόπο που καταφέρνει και τα συνδυάζει. Κάτι που μας απέδειξε για ακόμα μια φορά με το ασημένιο του σύνολο.

Όλοι από κάτω δεν μπόρεσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω του, μιας και ο ίδιος φρόντισε να "σπάσει" το ολόμαυρο look του με το ασημένιο σακάκι που σε συνδυασμό με τα φώτα τον έκανα να λάμπει. Και μιας και μιλάμε για τις εμφανίσεις του στην πίστα, εσείς τον είδατε πρόσφατα που έκανε τους πάντες να "βουλιάξουν";

Σάκης Ρουβάς κουστούμι

Πριν την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στην πίστα με το ασημένιο κουστούμι αυτός και Κάτια Ζυγούλη συνήθιζαν να βγαίνουν έξω πιο συχνά από ότι τώρα

Δεν περίμενε κάνεις τι θα έκαναν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη σε παλαιότερη βραδινή έξοδο! Έμειναν «κάγκελο» όλοι με το «καυτό» φιλί τους αφού δεν λογάριασαν κανέναν και έδειξαν ανοιχτά το πάθος τους. Δείτε την φωτογραφία και σίγουρα θα πάθετε και εσείς, όπως πάθαμε και εμείς!

Το ζευγάρι είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz. Αν και η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα (δες τι βρήκε η Κάτια όταν έψαξε το κινητό του, εσύ θα το άντεχες;), παρέμειναν ενωμένοι και δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια!

Πλέον, είναι αχώριστοι και συνήθως οι εμφανίσεις τους, είναι κοινές. Εμείς εντοπίσαμε μια παλαιότερη σε fan club του Σάκη και μας έκανε εντύπωση το πόσο ανέμελοι ήταν. Πιθανόν μάλιστα, να μην είδαν καν τον φωτογραφικό φακό αφού έδωσαν ένα πολυ καυτό φιλί! Ιδού και η σχετική φωτογραφία: