Με αύρα Κορωνοϊού το τρέιλερ για το live των «Ράδιο Αρβύλα»

Έπος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αύρα Κορωνοϊού το τρέιλερ για το live των «Ράδιο Αρβύλα»

Το «Ράδιο Αρβύλα» είναι έτοιμο για το πρώτο live streaming του, το οποίο θα παρακολουθήσουμε αυτή τη Δευτέρα, και το τρέιλερ που δημοσίευσαν, δε θα μπορούσε παρά να έχει και αυτό μία αύρα από το θέμα των ημερών, δηλαδή τον κορωνοϊό.

Την επόμενη Δευτέρα, στις 10 ακριβώς, το πρώτο live streaming της δημοφιλούς εκπομπής θα βγει στον διαδικτυακό αέρα, μέσω Youtube, με τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει χιλιάδες πιστοί ακόλουθοι.

Το επεισόδιο, αφού θα έχει ολοκληρωθεί, θα παραμένει ανεβασμένο στην πλατφόρμα, προκειμένου να το παρακολουθήσουν όσοι το έχασαν.

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά το επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα αυτή τη Δευτέρα, κάντε εγγραφή (subscribe) στο κανάλι της εκπομπής στο Youtube: RADIOARVYLAofficial και απολαύστε το επεισόδιο στο κινητό, στο τάμπλετ, στον υπολογιστή και ακόμα καλύτερα στη smart τηλεόρασή σας.

Το τρέιλερ που δημοσίευσε, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, σχολίαζε φυσικά τον κορωνοϊό, που είναι το θέμα που συζητούν όλοι καθημερινά.

Μάθατε στο μεταξύ ποια είναι τα κανάλια που "διεκδικούν" τον Αντώνη Κανάκη; Αν όχι ρίξτε μια ματιά...

Ράδιο Αρβύλα: Κυκλοφόρησαν νέο τρέιλερ για την εκπομπή τους - Είναι ακόμα πιο αστείο από το προηγούμενο

Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν δυναμικά και για να το γιορτάσουν κυκλοφόρησαν νέο τρέιλερ για την εκπομπή τους! Είναι ακόμα πιο αστείο από το προηγούμενο και υπόσχεται πολλά γέλια για το μέλλον! Εσείς το έχετε δει;

Με ένα καινούργιο teaser οι Ράδιο Αρβύλα σκέφτηκαν να ενημερώσουν τους θαυμαστές τους για το δυναμικό τους comeback! Συγκεκριμένα ενημερώνουν για τα Live Streaming επεισόδια που έρχονται στο YouTube.

Ο συνεργάτης τους Στάθης, με τις υποδείξεις του Αντώνη Κανάκη, προσπαθεί να γίνει όσο πιο κατατοπιστικός γίνεται για όσους δεν έχουν εγγραφεί ακόμη στο official κανάλι των Ράδιο Αρβύλα στο YouTube και τα λόγια είναι περιττά. Δείτε και μόνοι σας τα όσα ανακοίνωσαν στο παρακάτω βίντεο. Εντωμεταξύ εσείς ακούσατε για τα κανάλια που διεκδικούν την εκπομπή; Έχει δημιουργηθεί χαμός!