MasterChef: «Αν δεν βγει το γλυκό χάσαμε» - Ποια ομάδα τα βρήκε σκούρα;

Πολλά νεύρα στον πάγκο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: «Αν δεν βγει το γλυκό χάσαμε» - Ποια ομάδα τα βρήκε σκούρα;

Η φράση «Αν δεν βγει το γλυκό χάσαμε» ακούστηκε κατά τη διάρκεια της μαγειρικής στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, μίας και μία από τις δύο ομάδες δυσκολεύτηκε αρκετά στη δοκιμασία και τα βρήκε σκούρα ειδικά στο γλυκό.

Τα νεύρα ήταν αρκετά και αρχηγός και υπαρχηγός χρειάστηκε να συγκρουστούν αρκετές φορές. Η μπλε ομάδα του Σταύρου αντιμετώπισε μερικές δυσκολίες με το γλυκό με αποτέλεσμα οι δύο φίλοι να ανεβάσουν τους τόνους.

Θυμίζουμε πως η ομαδική δοκιμασία ήταν εξαιρετικά απαιτητική, δείτε εδώ ποιοι ήταν οι νέοι κανόνες που ανακοίνωσαν οι κριτές.

Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να φτιάξουν μία πανακότα από μανιτάρι, ωστόσο η παρασκευή του γλυκού ήταν αρκετά δύσκολη.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο, ο Σταυρής δε δίστασε να πει πως αν το γλυκό δεν βγει όπως το θέλουν, τότε σίγουρα η ομάδα τους θα χάσει. Όσο για τη συνεργασία του με τον Σταύρο, αυτή ήταν ιδιαίτερα τεταμένη, με τους δύο φίλους να συγκρούονται αρκετά συχνά.

Στην αρχή του επεισοδίου του MasterChef, o Λεωνίδας Κουτσόπουλος πέταξε μερικά υπονοούμενα για το ειδύλλιο ανάμεσα στη Μαρία και τον Δημήτρη

Καλά καλά δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ρίχνει μερικά "καυτά" υπονοούμενα στη Μαρία και τον Δημήτρη, για το ειδύλλιο που φημολογείται πως υπάρχει ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, με το που έφτασαν οι παίκτες στο χώρο όπου θα λάμβανε χώρα η ομαδική δοκιμασία, ο σεφ θέλησε να πειράξει τους παίκτες του.

Έτσι είπε πως αρχηγοί είναι η Μαριάννα και ο Σταύρος, αφού η Μαρία και ο Δημήτρης δεν ήθελαν με τίποτα να είναι αντίπαλοι αρχηγοί, για λόγο που μόνο εκείνοι ξέρους, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως πίσω τους υπήρχε ένα εκκλησάκι.

Η Μαρία στη συνέχεια θέλησε να απαντήσει σχολιάζοντας πως ο Δημήτρης είναι στην ομάδα του, και θα πρέπει να προσέξει μην τον ξελογιάσει!

Θυμίζουμε ωστόσο πως σήμερα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μερικές βαριές δηλώσεις για τη σχέση που χρέωσαν δημοσιεύματα!