Χάρις Αλεξίου: Αυτή είναι η νέα δουλειά που ετοιμάζει και θα σας αφήσει άφωνους!

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάρις Αλεξίου: Αυτή είναι η νέα δουλειά που ετοιμάζει και θα σας αφήσει άφωνους!

Η Χάρις Αλεξίου σίγουρα έχει χαρίσει το όνομά της σε μοναδικές ερμηνείες, ενώ και η νέα δουλειά που ετοιμάζει αναμένεται να μας αφήσει άφωνους! Σε τι είπε το "ναι" η μεγάλη τραγουδίστρια; Διαβάστε τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες!

Η Χάρις Αλεξίου έχει κάνει καταπληκτικές δουλειές και αυτό είναι γεγονός. Μάλιστα τώρα πληροφορίες της Rallife αναφέρουν ότι της έγινε πρόταση να επιστρέψει στην "Οπερέτα" την οποία αναμένεται να ανέβει στη Λυρική σκηνή, από τον Κάρανθο. Ωστόσο η μεγάλη ερμηνεύτρια είπε το "ναι" σε μια άλλη πρόταση. Ποια είναι αυτή;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Χάρις Αλεξίου φέρεται να δέχτηκε να πάρει μέρος στην παράσταση "Ιφιγένεια εν Ταύροις" την οποία θα ανεβάσει στην Επίδαυρο ο Νανούρης μαζί με τους Λένα Παπαληγούρα και Μιχάλη Σαράντη. Μάλιστα η ίδια αναμένεται να ερμηνεύσει τον ρόλο της θεάς Αθηνάς!

Λίγα λόγια για την Χάρις Αλεξίου, που μας άφησε άφωνους με την νέα δουλειά που ετοιμάζει!

Η Χάρις Αλεξίου (Χαρίκλεια Ρουπάκα) γεννήθηκε στη Θήβα (27 Δεκεμβρίου 1950) και είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, μία από τις σημαντικότερες της ελληνικής δισκογραφίας.

Είναι μία από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού από τη δεκαετία του 1970, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει η Wikipedia.Έχει εμφανιστεί στις κορυφαίες αίθουσες του κόσμου και έχει τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις.

Έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους μεγάλους τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς, παλαιότερους και νεότερους, είτε δισκογραφικά είτε σε μουσικές σκηνές, πίστες και συναυλίες:

Μάνο Λοΐζο, Αθηναϊκή Κομπανία, Μανώλη Ρασούλη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Αντώνη Βαρδή, Γιάννη Πάριο, Δήμητρα Γαλάνη, Γιώργο Νταλάρα, Άννα Βίσση, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Νικόλα Άσιμο, Γιώργο Ζαμπέτα, Βίκυ Μοσχολιού, Γιάννη Σπανό, Θάνο Μικρούτσικο, Λευτέρη Παπαδόπουλο, Μάνο Ελευθερίου, Λίνα Νικολακοπούλου, Σωκράτη Μάλαμα, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Γιάννη Σπάθα, Νίκο Πορτοκάλογλου, Αφροδίτη Μάνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Κότσιρα, Κώστα Χατζή και πολλούς άλλους. Και αφού μιλα΄με για την Χάρις Αλεξίου, έχετε δει τον γιό της; Πάθαμε πλάκα!