Αναστέλλονται οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση! - Τι συνέβη;

Ήταν να εμφανιστεί στο "Hotel Ερμού"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αναστέλλονται οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση! - Τι συνέβη;

Με μια ανάρτησή της στο Instagram θέλησε η Άννα Βίσση να ενημερώσει τους θαυμαστές της και όσους ήταν να την δουν στο "Hotel Ερμού", ότι αναβάλλει τις εμφανίσεις της. Διαβάστε τα όσα είπε η διάσημη τραγουδίστρια. Τι συμβαίνει;

Ειδικότερα η Άννα Βίσση, σε συνέχεια των ραγδαίων εξελίξεων που έχουμε τις τελευταίες ημέρες με τον κορωνοϊό, αναβάλλει τις εμφανίσεις που θα έκανε στο "Hotel Ερμού" με την ίδια να κάνει και την σχετική ανάρτηση που θα δείτε παρακάτω. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να πει στους fans της ότι οι εμφανίσεις της δεν θα γίνουν αυτήν την εβδομάδα.

"Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, μετά από τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας για αποφυγή συναθροίσεων ώστε να προστατευτούν, τόσο οι ευπαθείς ομάδες, όσο κι εμείς οι ίδιοι, από την μετάδοση του κορωνοϊού covid-19 αναστέλλουμε την λειτουργία του «Hotel Ερμού» για αυτή την εβδομάδα.

Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε υπεύθυνα, ώστε να καταπολεμήσουμε αυτή την «απειλή» και να την αφανίσουμε! Την άλλη εβδομάδα και εφόσον οι εξελίξεις μας το επιτρέψουν, θα συναντηθούμε και πάλι, με ανανεωμένη διάθεση και αισιοδοξία… Ευχαριστούμε πολύ, Άννα Βίσση και όλη η ομάδα του «Hotel Ερμού" έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Να πούμε ότι η Άννα Βίσση δεν είναι η μόνη που αναβάλλει συναυλίες και εμφανίσεις. Το ίδιο κάνουν και άλλοι καλλιτέχνες, ενώ έχουμε και πρόσωπο της showbiz που έχει βρεθεί θετική στο ιό.

Δείτε και την ανάρτησή της Άννας Βίσση

Η Άννα Βίσση αναβάλλει τις εμφανίσεις της με τον κορωνοϊό να κλείνει και το μαγαζί που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς!

Για προληπτικούς λόγους και εξαιτίας της μεγάλης εξάπλωσης του Κορωνοϊού, το Estate, το μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την Έλενα Παπαρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο, κλείνει στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό του ιού.