Ο Αλέξης Γεωργούλης "κούφανε" τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την διατροφή του!

Τι είπε στο The 2nigh Show;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Αλέξης Γεωργούλης

Η διατροφή που κάνει ο Αλέξης Γεωργούλης πραγματικά "κούφανε" τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που τον υποδέχτηκε χθες στην εκπομπή του. Δεν θα πιστεύετε τι είπε ο γνωστός ηθοποιός!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Αλέξη Γεωργούλη. Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για τους λόγους που δέχθηκε να είναι ξανά στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar» ενώ αναφέρθηκε και στην διατροφή που κάνει! Τα όσα είπε "κούφαναν" τον γνωστό παρουσιαστή!

Ένας διαφορετικός διάλογος στη εκπομπή του ANT1 με τα όσα είπε ο Αλέξης Γεωργούλης για την διατροφή του να αφήνουν κυριολεκτικά άφωνο τον παρουσιαστή! Διαβάστε παρακάτω ποιος ήταν ο διάλογος που είχαν! Δείτε και για ποιον λόγο έλειπε ο Γεωργούλης από το YFSF. Τι συνέβη;

Αρναούτογλου: Αλέξη, μου είπες ότι δεν πίνεις νερό;

Γεωργούλης: Ναι, δεν πίνω αυτές τις μέρες… Κάνω ξηρασία για τρεις μέρες

Αρναούτογλου: Και τι σημαίνει ξηρασία;

Γεωργούλης: Δεν πίνεις και δεν τρως

Αρναούτογλου: Και όταν διψάς, τι κάνεις;

Γεωργούλης: Δεν πίνεις, κάνεις υπομονή

Εκτός από τον Αλέξη Γεωργούλη που κούφανε τον Γρηγόρη Αρνούτογλου με αυτά που είπε για την διατροφή του και ο Νίκος Απέργης βρέθηκε στο The 2night Show

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Νίκο Απέργη. Ο «μετρ των live» που με την κιθάρα και τη φωνή του ξεσηκώνει τα πλήθη, με χιουμοριστική διάθεση αποκαλύπτει στον Γρηγόρη τους «ψυχαναγκασμούς» του, που κάνουν λίγο πιο ιδιαίτερη την καθημερινότητα του.

Παλιότερα, κάποιοι επιχειρηματίες δεν με ήθελαν λόγω των κιλών μου. Μετά από χρόνια έβγαλα το συμπέρασμα ότι έλεγαν απλά γιατί ήταν μια εύκολη δικαιολογία επειδή δεν ήθελαν να με βοηθήσουν. Είχαν εστιάσει σε κάποιον άλλον καλλιτέχνη που ήταν στο μαγαζί.

Τώρα, που οι ίδιοι επιχειρηματίες μου κάνουν πρόταση να πάω να τραγουδήσω στο μαγαζί τους, τώρα δεν τους ενοχλούν τα κιλά; Τώρα, έχω και παραπάνω απ’ ότι τότε.τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει αν είσαι αδύνατος ή παχύς, τον ενδιαφέρει να περάσει καλά, να διασκεδάσει" είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

"Είμαι προληπτικός" είπε ακόμα ο Νίκος Απέργης που πρόσθεσε ότι έχει κάποια γούρια. "Έχω κάποια γούρια και κάποιες κινήσεις που πρέπει να τις κάνω πάντα" ήταν τα λόγια του. "Όταν περνάω από τον διάδρομο του σπιτιού μου ακουμπάω πάντα τον γενικό πίνακα, δεν ξέρω γιατί το κάνω" πρόσθεσε ακόμα