Ο Gerard Butler αψήφισε τον κορωνοϊό και έκανε έξοδο στο κέντρο της Αθήνας!

Δεν "μασάει" ο Λεωνίδας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Gerard Butler αψήφισε τον κορωνοϊό και έκανε έξοδο στο κέντρο της Αθήνας!

Ο Gerard Butler, που υποδύθηκε τον "Λεωνίδα" στην γνωστή ταινία "300" βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα ήδη από την Τετάρτη (11/3). Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται ότι ότι αψήφισε τον κορωνοϊό και έκανε και μια βόλτα σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης! Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Ο διάσημος ηθοποιός έφτασε στη χώρα μας ρο βράδυ της Τετάρτης καθώς αύριο Πέμπτη 13 του μήνα θα μεταβεί στην Σπάρτη καθ΄πως θα τρέξει από τον Μυστρά με την Ολυμπιακή Φλόγα. Ο ίδιος θα είναι λαμπαδηδρόμος για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο 2020!

Ωστόσο χθες ο γνωστός ηθοποιός έκανε και μια νυχτερινή βόλτα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Rock N' Roll στο Κολωνάκι. Δείτε και τα όσα είπε ο γιος του Tom Hanks, που βρέθηκε θετικός στον ιό.

Gerard Buttler σε μπαρ στην Αθήνα

Gerard Buttler στην Αθήνα

Λίγα λόγια για τον Gerard Butler, που δεν "τρόμαξε" από τον κορωνοϊό και έκανε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας!

Ο Τζέραρντ Τζέιμς Μπάτλερ (Gerard James Butler, 13 Νοεμβρίου 1969) είναι Σκωτσέζος ηθοποιός και τραγουδιστής γνωστός περισσότερο από τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ Το Φάντασμα της Όπερας (Phantom of the Opera) και στην κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ του Φρανκ Μίλλερ, 300, όπου ερμήνευσε το ρόλο του βασιλιά Λεωνίδα.

Γεννημένος στη Γλασκώβη από την Μάργαρετ και τον Έντουαρντ Μπάτλερ, ο Τζέραρντ ανατράφηκε (μαζί με το μεγαλύτερο αδερφό του και την αδερφή του) στην πατρίδα της μητέρας του στο Πέισλι (επίσης στα νεανικά του χρόνια έζησε στον Καναδά). Οι γονείς του χώρισαν όταν αυτός ήταν ακόμη παιδί. Δεν είχε επαφή με τον πατέρα του μέχρι την ηλικία των 16 ετών, μετά από την οποία οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν. Ο πατέρας του πέθανε όταν εκείνος ήταν 20 και κάτι, γεγονός που τον σημάδεψε. Ο Τζέραρντ παρακολούθησε τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης.