Αγωνία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Σε καραντίνα ο άσσος της Γιουβέντους!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγωνία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Σε καραντίνα ο άσσος της Γιουβέντους!

Ώρες αγωνίας και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο με την άσσο Πορτογάλο να μπαίνει σε καραντίνα! Στην Γιουβέντους είχανε ήδη ένα κρούσμα κορωνοϊού με τον Ρονάλντο να παραμένει τώρα στην Πορτογαλία! Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ειδικότερα ο Ρονάλντο θα μείνει στην Πορτογαλία, μετά και τις εξελίξεις με το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα του. Με ειδική άδεια της Γιουβέντους ο Πορτογάλος άσος δεν επέστρεψε στη χώρα αλλά θα παραμείνει στην πατρίδα του για να είναι δίπλα στη μητέρα του που έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όπως αναφέρει το Prothema.gr επικαλούμενο την Tuttosport ο Ρονάλντο θα είναι σε καραντίνα στο σπίτι του όπως και όλη η Γιουβέντους καθώς ο Ντανιέλε Ρουγκάνι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν στα ίδια αποδυτήρια με τον Ρουγκάνι μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Ίντερ με 2-0 σε αγώνα που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά την ίδια πηγή, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί και εκείνος από τον ιό όπως και οι συμπαίκτες του. Να πούμε ότι θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν ο Tom Hanks και η σύζυγός του, με τον γιο τους να μιλά για αυτό. Δείτε εδώ τα όσα είπε.

Εκτός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο καταντίνα έχουμε και στο NBA με την αγωνία να κορυφώνεται!

Η λίγκα, μετά την είδηση πως ο Ρούντι Γκομπέρ είναι θετικός στον κορωνοϊό, αποφάσισε να διακόψει το πρωτάθλημα επ’ αορίστον, αλλά ταυτόχρονα προχωρά σε ακόμη πιο δραστικά μέτρα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, εκτός των Γιούτα Τζαζ, ομάδα στην οποία παίζει ο Γκομπέρ, θα μπουν σε καραντίνα όσες ομάδες αντιμετώπισε η ομάδα του τις τελευταίες δέκα ημέρες. Αυτές είναι οι Μπόστον Σέλτικς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τορόντο Ράπτορς, Ντιτρόιτ Πίστονς και Νιου Γιορκ Νικς.

Όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ των ομάδων θα τεθεί σε καραντίνα για τις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς υπάρχει ανησυχία πως ο Γάλλος σέντερ μπορεί να έχει μεταφέρει και αλλού την ασθένεια. Ο Γκομπέρ ασθένησε 24 ώρες πριν από το παιχνίδι με την Οκλαχόμα.

Όσο για τον Γκομπέρ φέρεται να είναι σε καλή κατάσταση σύμφωνα με τον Γάλλο γκαρντ των Ορλάντο Μάτζικ Εβάν Φουρνιέ. «Μίλησα στο τηλέφωνο με τον Ρούντι. Είναι καλά. Ας μην πανικοβαλόμαστε» έγραψε στο Twitter.

Απομένει περίπου ένα 20% των αγώνων της κανονικής περιόδου με τα πλέι οφ του ΝΒΑ να είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 18 Απριλίου χωρίς κανείς να διαβεβαιώσει ότι αυτό θα συμβεί κανονικά.