Συγκλονίζει με τα λόγια της η Φαίη Σκορδά - Τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό στην Ιταλία;

Μίλησε με συμφοιτήτριά της και δεν πίστευε αυτά που άκουγε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει με τα λόγια της η Φαίη Σκορδά - Τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό στην Ιταλία;

Συγκλονίζει με τα λόγια της η Φαίη Σκορδά. Η ίδια αναφέρθηκε μαζί με την ομάδα της στο παγκόσμιο θέμα ανησυχίας και αποκάλυψε τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό στην Ιταλία. Τι είπε on camera;

Η παρουσιάστρια έχει σπουδάσει στην Ιταλία και έχοντας φίλους εκεί, θέλησε να μάθει την κατάσταση που επικρατεί στην γειτονική χώρα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε η ίδια, «Χθες μιλούσα με μία συμφοιτήτριά μου, που ζει στην Μπολόνια και έχει δύο παιδάκια. Μου είπε πώς είναι μέσα στο σπίτι. Χθες ήρθε να την δει μία φίλη της με μάσκα πολύ περιορισμένα. Μου το έλεγε, λες και ήταν κάτι τραβηγμένο. Αν θέλεις να πας στο σούπερ μάρκετ πάει ένα άτομο μόνο ή στο φαρμακείο… και αν σε σταματήσει αστυνομικός πρέπει να δείξεις την απόδειξη για να δουν την ώρα που ψώνισες και πόση ώρα είσαι έξω…». Δείτε και τα όσα είπε ο γιος του Tom Hanks, που βρέθηκε θετικός στον ιό.

Πριν από τα συγκλονιστικά λόγια της Φαίης Σκορδά, "ξέσπασε" on camera o Άρης Καβατζίκης για τον κορωνοϊό

Ο Άρης Καβατζίκης δεν μπόρεσε να κρατήσει άλλο την θλίψη του και "ξέσπασε" on camera για τον κορωνοϊό. Τι είναι αυτό που είπε σε όλους και τους συγκίνησε με τα λόγια του;

Η ομάδα του Πρωινού αναφέρθηκε και σήμερα στο θέμα του κορωναϊού καθώς και σε όλα όσα συμβαίνουν στην γειτονική μας χώρα, στην Ιταλία. Τότε ήταν που θέλησε ο Άρης Καβατζίκης να κάνει ένα σχόλιο και να τονίσει την κατάσταση που επικρατεί.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Το μυαλό όλων των Ευρωπαίων σαφώς είναι σε όλο τον κόσμο, όμως είναι κυρίως στην Ιταλία. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό που συμβαίνει. Tο Vanty Fair συγκέντρωσε πολλούς αναγνωρίσιμους ανθρώπους και από το χώρο της μόδας και από άλλους χώρους… Το νέο σύνθημα είναι io sono Milano! Ναι είμαι Μιλάνο! Ναι είμαι πολλές πόλεις στον κόσμο! Είμαι και Κίνα! Είμαι τα πάντα και μαζί ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε κι αυτό… Ένα μήνυμα που ξεκινά από την Ιταλία».