Εκτός πίστας η Καίτη Γαρμπή - Τι συνέβη;

Η ανακοίνωση του «Έναστρον»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός πίστας η Καίτη Γαρμπή - Τι συνέβη;

Εκτός πίστας θα βρεθεί η Καίτη Γαρμπή προληπτικά, λόγω της μεγάλης εξάπλωσης του κορωνοϊού. Το «Έναστρον» όπου εμφανίζεται εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, προκειμένου να εξηγήσει στο κοινό τι ακριβώς συνέβη και διέκοψε τη λειτουργία του.

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανιζόταν φέτος το χειμώνα στο εν λόγω κέντρο μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ντέμη, με τον κορωνοϊό να βάζει "στοπ" και σε αυτό το σχήμα.

Έτσι, μετά το τέλος του σχήματος του Σάκη Ρουβά, ανακοινώθηκε και η λήξη των εμφανίσεων της Καίτης Γαρμπή, μέσα από σχετική ανακοίνωση που έκανε το «Έναστρον» μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

Η ανακοίνωση του Έναστρον

Λίγο πριν ο κορωνοϊός της κόψει τις εμφανίσεις, η Καίτη Γαρμπή είχε συγκινήσει με όσα είχε πει στην πίστα για τη ληστεία στο σπίτι της

"Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα και την οικογένειά μου". H Καίτη Γαρμπή συγκλόνισε με τα όσα είπε on stage μετά την ληστεία και "ράγισε" καρδιές!

Οι ληστές έδεσαν και φίμωσαν το ζευγάρι, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την τραγουδίστρια να βγει στην σκηνή, ως σωστή επαγγελματίας!

Χαρακτηριστικά μίλησε στους θαυμαστές της και το "Happy Day" το έδειξε στον αέρα. Η τραγουδίστρια είπε, «Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα και την οικογένειά μου, για αυτό θέλω διπλή αγάπη και διπλό χειροκρότημα».

Οι δυο τους είναι ακόμα σοκαρισμένοι έπειτα από τα τρομακτικά επεισόδια, όπου τους έδεσαν πριν τους ληστέψουν, ενώ το γεγονός επισκίασε την μεγάλη χαρά του ζευγαριού, για την οποία επίσης σας είχαμε γράψει πρόσφατα....

Καίτη Γαρμπή: Τι έκανε λίγες ώρες μετά την ληστεία;

Τι έκανε λίγες ώρες μετά την ληστεία η Καίτη Γαρμπή; Αφού έζησε τον τρόμο στο ίδιο της το σπίτι αποφάσισε να το ρίξει έξω για να "ξεσκάσει"!

Παρά τον εφιάλτη που είχε ζήσει η ίδια βρέθηκε κανονικά στο πόστο της στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον!

Μάλιστα ο κόσμος ήταν τόσο ενθουσιασμένος και υποστηρικτικός που η ίδια φαίνεται να τα ξέχασε όλα πάνω στην σκηνή. Δείτε και το βιντεάκι στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη!

Το γεγονός επισκίασε την μεγάλη χαρά του ζευγαριού, για την οποία επίσης σας είχαμε γράψει πρόσφατα....