Ο Σάκης Τανιμανίδης σχολιάζει την υγεία της Χριστίνας Μπόμπα

Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σάκης Τανιμανίδης σχολιάζει την υγεία της Χριστίνας Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης, εμφανίστηκε στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου και σχολίασε την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα, η οποία μόλις χθες ανακοίνωσε πως πάσχει και εκείνη από τον κορωνοϊό.

Ο παρουσιαστής έκανε κι εκείνος τις εξετάσεις, ωστόσο βρέθηκε αρνητικός, όπως εξήγησε ωστόσο στην εκπομπή του Mega, θα πρέπει να υποβληθεί ξανά σε εξετάσεις.

«Πρέπει να ξανακάνω εξέταση σε λίγες μέρες, ανάλογα με τα συμπτώματα. Η Χριστίνα κι εγώ τις τελευταίες μέρες είχαμε έρθει σε επαφή με έναν φίλο ο οποίος βγήκε θετικός στον κορονοϊό. Πήγαμε λοιπόν να κάνουμε την εξέταση, η Χριστίνα βγήκε θετική, εγώ βγήκα αρνητικός. Η Χριστίνα ανέβασε πυρετό πριν από λίγη ώρα, εγώ είμαι καλά. Δεν είμαι σίγουρος από πού έχει κολλήσει ο φίλος μας τον κορονοϊό, το πιο πιθανό είναι σε αεροδρόμιο, δεν είχε πάει στην Ιταλία.

Την Τρίτη ένιωσε κάποια δέκατα η Χριστίνα τα οποία δεν μας ανησύχησαν. Τρίτη βράδυ μας ενημερώνει αυτός ο φίλος ότι έχει κορονοϊό, οπότε την άλλη μέρα το πρωί πήγαμε και οι δύο και κάναμε την εξέταση. Δεν μας έδωσαν κάποια φάρμακα. Η συμβουλή που έχω είναι ότι δεν χρειάζονται φάρμακα, εκτός αν επιδεινωθεί η γρίπη. Κρατάμε απόσταση ο ένας από τον άλλον και δεν μπαίνει άλλος στο σπίτι» είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ είδατε τι έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα για τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν; Αν όχι ρίξτε μια ματιά...

Η Χριστίνα Μπόμπα εξήγησε και γιατί ο Σάκης Τανιμανίδης δε φορούσε μάσκα ενώ βρισκόταν δίπλα της

Με ένα live βίντεο στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που ακολούθησαν το βίντεο, στο οποίο ενημέρωσε το κοινό ότι έχει κορωνοϊό. Δίπλα στης βρισκόταν ο Σάκης Τανιμανίδης, με ορισμένους χρήστες να αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι δεν φορούσε μάσκα. Διαβάστε παρακάτω τι είπε στο live της η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν ένα βίντεο στο οποίο ενημέρωσαν τον κόσμο, που τους ακολουθεί ότι η Χριστίνα είναι θετική στον κορωνοϊό. Όπως είπε μεταξύ άλλων, στο συγκεκριμένο βίντεο, έχει λάβει όλα τα μέτρα. Ωστόσο μετά την εν λόγω κίνηση υπήρχαν και ορισμένοι που σχολίασαν ότι ο σύζυγός της δεν φορούσε μάσκα. Τι απάντησε η Μπόμπα στα σχόλια που δέχτηκε;

"Επειδή στο χθεσινό μου βίντεο υπήρχαν πάρα πολλά σχόλια σχετικά με τον Σάκη που καθόταν δίπλα μου χωρίς μάσκα. Με τον Σάκη ήμασταν μαζί όλες τις προηγούμενες μέρες. Μόλις μάθαμε το νέο, αμέσως φτιάξαμε το βίντεο να ενημερώσουμε τον κόσμο.

Έτσι κι αλλιώς είχαμε επαφή όλο αυτό το διάστημα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μια εβδομάδα, προσπαθούμε να μην τον κολλήσουμε. Εκείνη τη στιγμή που το μάθαμε, πήραμε τους δικούς μας, σκεφτήκαμε τι θα κάνουμε, κάναμε το βίντεο να ενημερώσουμε όλον τον κόσμο. Και από εκεί και πέρα έχουμε λάβει όσο το δυνατόν καλύτερα μέτρα για να προστατευτούμε. Και προσπαθούμε. Μέσα στο ίδιο σπίτι είναι λίγο δύσκολο" είπε χαρακτηριστικά μέσα από το live που έκανε στο Instagram.