Τόσες μέρες θα μείνει σε καραντίνα η Χριστίνα Μπόμπα - Τι αποκάλυψε για την υγεία της

Όλα όσα είπε για την επικοινωνία της με τον ΕΟΔΥ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τόσες μέρες θα μείνει σε καραντίνα η Χριστίνα Μπόμπα - Τι αποκάλυψε για την υγεία της

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 εμφανίστηκε η Χριστίνα Μπόμπα πριν από λίγη ώρα, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πόσες μέρες θα παραμείνει σε καραντίνα, ενώ αποκάλυψε και την ακριβή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η υγεία της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα συμπτώματα που έδειξε: «Τα συμπτώματα δεν ήταν έντονα. Το Σαββατοκύριακο είχαμε πάει στην Αμοργιαννή με τον Σάκη και ήρθαμε σε επαφή με έναν φίλο μας, ο οποίος την Τρίτη (10/3) μας είπε πως έχει κορωνοϊό. Κάπως έτσι, κάναμε προληπτικά τις εξετάσεις και εγώ βρέθηκα θετική, ενώ ο Σάκης ήταν αρνητικός».

Για το τι νιώθει: «Έχω μια εξάντληση, ξαπλώνω διαρκώς και έχω αρχίσει να μπουκώνω. Αισθάνομαι μια κούραση, ακόμη και για να πάω στην τουαλέτα από το κρεβάτι μου».

Δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από κορωνοϊό

Για τον πανικό που υπάρχει: «Το καταλαβαίνω, ότι όλοι αντιδρούμε, γιατί τώρα μαθαίνουμρ αυτή τη συνθήκη. Όταν ήρθε η διάγνωση, μας πήραν τηλέφωνο και είπα μετά τα αποτελέσματα στον Σάκη. Συζητήσαμε το τι θα κάνουμε και θεωρήσαμε ευθύνη μας να ενημερώσουμε τον κόσμο μέσω βίντεο».

Για την προσπάθεια να μην κολλήσει ο Τανιμανίδης: «Υπάρχουν πολλοί χώροι μες στο σπίτι, όπου κυκλοφορούμε αναγκαστικά, αλλά προσπαθώ να τον προστατεύσω. Υπάρχει μια δυσκολία στο να προστατευτεί απόλυτα, αλλά θα κάνει νέα εξέταση, ειδικά αν δείξει συμπτώματα».

Για το πόσο καιρό θα μείνει σε καραντίνα: «Μιλήσαμε με τον ΕΟΔΥ και μας είπε, ότι εγώ θα μείνω για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και αν γίνω χειρότερα, τότε θα πάω σε γιατρό. Ο Σάκης, παράλληλα, θα θερμομετρείται και, αν έχει συμπτώματα, θα εξεταστεί ξανά».

Για τους συγγενείς τους: «Δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί τους, όπως και δεν έχω έρθει σε επαφή γενικά με πολλούς ανθρώπους από το Σαββατοκύριακο στην Αμοργιαννή. Εμείς απλά μοιραστήκαμε υπεύθυνα αυτό που μας συνέβη. Οι γονείς μου είναι στη Λαμία, ενώ εμείς στην Αθήνα κι έχουμε καιρό να τους δούμε».

Για το τι θα κάνει τώρα στο σπίτι: «Επιτραπέζια… παίζω με τον εαυτό μου (γέλια). Διαβάζω τα e-mail μου και βιβλία, γενικά προσπαθώ να αξιοποιώ τον χρόνο μου. Μιλάω, επίσης, με φίλους και δικούς μου ανθρώπους, που μου λένε περαστικά».

Τι είχε δηλώσει νωρίτερα ο Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης, εμφανίστηκε στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου και σχολίασε την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα, η οποία μόλις χθες ανακοίνωσε πως πάσχει και εκείνη από τον κορωνοϊό.

Ο παρουσιαστής έκανε κι εκείνος τις εξετάσεις, ωστόσο βρέθηκε αρνητικός, όπως εξήγησε ωστόσο στην εκπομπή του Mega, θα πρέπει να υποβληθεί ξανά σε εξετάσεις.

«Πρέπει να ξανακάνω εξέταση σε λίγες μέρες, ανάλογα με τα συμπτώματα. Η Χριστίνα κι εγώ τις τελευταίες μέρες είχαμε έρθει σε επαφή με έναν φίλο ο οποίος βγήκε θετικός στον κορονοϊό. Πήγαμε λοιπόν να κάνουμε την εξέταση, η Χριστίνα βγήκε θετική, εγώ βγήκα αρνητικός. Η Χριστίνα ανέβασε πυρετό πριν από λίγη ώρα, εγώ είμαι καλά. Δεν είμαι σίγουρος από πού έχει κολλήσει ο φίλος μας τον κορονοϊό, το πιο πιθανό είναι σε αεροδρόμιο, δεν είχε πάει στην Ιταλία.

Την Τρίτη ένιωσε κάποια δέκατα η Χριστίνα τα οποία δεν μας ανησύχησαν. Τρίτη βράδυ μας ενημερώνει αυτός ο φίλος ότι έχει κορονοϊό, οπότε την άλλη μέρα το πρωί πήγαμε και οι δύο και κάναμε την εξέταση. Δεν μας έδωσαν κάποια φάρμακα. Η συμβουλή που έχω είναι ότι δεν χρειάζονται φάρμακα, εκτός αν επιδεινωθεί η γρίπη. Κρατάμε απόσταση ο ένας από τον άλλον και δεν μπαίνει άλλος στο σπίτι» είπε χαρακτηριστικά.