Η φωτογραφία με το ευχάριστο γεγονός που έκανε γνωστό η Ελένη Φουρέιρα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία με το ευχάριστο γεγονός που έκανε γνωστό η Ελένη Φουρέιρα

Μια από τις πιο επιτυχημένες περιόδους στα επαγγελματικά της διανύει η Ελένη Φουρέιρα. Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, με μια φωτογραφία έκανε γνωστό ένα ευχάριστο γεγονός για την ίδια.

Μετά από μερικούς μήνες που πέρασε στην Αμερική, η τραγουδίστρια επέστρεψε στην Ελλάδα. Μάλιστα, με την επιστροφή της ήρθε και το νέο της κομμάτι «Yayo», το οποίο κάτι τελείως διαφορετικό από όλα τα video clip που την έχουμε συνηθίσει.

Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ ευχάριστο για την ίδια γεγονός. Με αυτό τον τρόπο επίσης, θέλησε να πει «ευχαριστώ» σε όλους τους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα, το «Yayo» μέσα σε λίγες ημέρες συγκέντρωσε 1,5 εκατομμύρια προβολές στο κανάλι της στο Youtube.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως «έσκασε» και μια δυσάρεστη είδηση για την Ελένη Φουρέιρα, την οποία έκανε γνωστή.

Λίγο πριν κάνει γνωστό το ευχάριστο γεγονός η Ελένη Φουρέιρα, η αδερφή της τα «έσπασε» σε νυχτερινό κέντρο

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσει, ωστόσο συχνά βλέπουμε φωτογραφίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τόσο με συντρόφους της, όσο και όπως τώρα με την αδερφή της, η οποία τα «έσπασε» μέχρι το πρωί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο πρόσωπο οι δυο αδερφές είναι ίδιες.

Η τραγουδίστρια που βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στην Αμερική με σκοπό την προώθηση της καριέρας της, ενώ πρόσφατα έβγαλε και το νέο της τραγούδι που μέσα σε λίγες ημέρες πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές στο Youtube, διανύει την πιο όμορφη περίοδο όσον αφορά τα επαγγελματικά της.

Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την αδερφή της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας να τα «σπάει» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με την παρέα της. Μάλιστα, όπως είδαμε οι δυο αδερφές έχουν απίστευτα ίδια κοινές χαρακτηριστικά.

Η Μαργαρίτα, στο πρόσωπο είναι σχεδόν ίδια με την Ελένη Φουρέιρα, ενώ ίδιες αναλογίες έχουν και στο σώμα. Και οι δυο αδερφές έχουν καλλίγραμμες σιλουέτα κάτι που όπως φαίνεται είναι εκ γενετής.

Όσον αφορά την εμφάνιση της, η Μαργαρίτα επέλεξε total black. Συνδυάζοντας ψιλόμεση παντελόνα με κοντομάνικο μπλουζάκι με ανοιχτό μπούστο.

Ελένη Φουρέιρα αδερφή

Ελένη Φουρέιρα οικογένεια αδέρφια

Ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα έχει και αδερφό και αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία τους. Στο πρόσωπο η τραγουδίστρια μαζί του είναι σαν φωτοτυπίες.