Κορωνοϊός: Έτσι περνάει τον χρόνο της η Υβόννη Μπόσνιακ με την κόρη της μέσα στο σπίτι - Τι κάνουν;

Περνάνε τον χρόνο τους δημιουργικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Έτσι περνάει τον χρόνο της η Υβόννη Μπόσνιακ με την κόρη της μέσα στο σπίτι - Τι κάνουν;

Έτσι περνάει τον χρόνο της Υβόννη Μπόσνιακ με την κόρη της μέσα στο σπίτι λόγω Κορωνοϊού. Τι κάνει η γλυκιά σχεδιάστρια με την μικρή Ελένη. Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Είναι η στιγμή που είναι δύσκολη και όλοι πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα για να προστατεύσουμε τόσο τα παιδιά μας και τους οικείους μας, αλλά και εμάς τους ίδιους.

Το ίδιο κάνουν και η Υβόννη Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο. Το ευτυχισμένο ζευγάρι βρήκε τρόπο να απασχολήσει την κόρη τους Ελένη τώρα που είναι μέσα στο σπίτι.

Τι έκανε λοιπόν στο σπίτι με τη μαμά της; Όπως αποκάλυψε η Υβόννη Μπόσνιακ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έφτιαξαν ψωμάκια. .Ρίξτε μια ματιά στην προφητεία του Κώστα Λεφάκη για την εξάπλωση του Κορωνοϊού

«Μένουμε σπίτι μας» έγραψε κάτω από τις αναρτήσεις της.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

Κορωνοϊός

Υβόννη Μπόσνιακ

Δείτε και την καμπάνια «Μένουμε σπίτι» που ακολουθεί η Υβόννη Μπόσνιακ λόγω Κορωνοϊού

Ένα δυνατό μήνυμα έστειλε το υπουργείο Υγείας με την καμπάνια «Μένουμε σπίτι» για τον περιορισμό του κορωνοϊού. Τα αποτελεσματικά μέτρα που πρέπει να πάρουμε για να είμαστε όλοι καλά.

«Μένουμε σπίτι». Αυτό είναι το σύνθημα του υπουργείου Υγείας που στόχο έχει τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού.

«Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα. Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στα νοσοκομεία στους συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα & σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Υγείας.

Τα κρούσματα στην Ελλάδα έφτασαν τα 117, όπως ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι νέα μέτρα στην προσπάθεια περιορισμού του κορωνοϊού. Αποφασίστηκε, λοιπόν, η αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες, δικαστηρίων, παιδοτόπων, γυμναστηρίων, θεάτρων, χώρων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και κέντρων διασκέδασης

Την ίδια ώρα, η 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα, και το παιδί της ανάρρωσαν και επέστρεψαν σπίτι.

Πηγή: iefimerida.gr