The 2night Show: Ο Τρύφωνας Σαμαράς αιφνιδίασε τον Νίκο Κοκλώνη!

Επικό στιγμιότυπο!

The 2night Show: Ο Τρύφωνας Σαμαράς αιφνιδίασε τον Νίκο Κοκλώνη!

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2night Show και αυτό που έγινε σίγουρα δεν το περίμενε! Ο Τρύφωνας Σαμαράς τον αιφνιδίασε.

Ο Νίκος Κοκλώνης συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων,αναφέρθηκε στο ταξίδι που έκανε με την εκπομπή «Celebrity Travel» στην Κολομβία, ακολουθώντας τα βήματα του Πάμπλο Εσκομπάρ και εξήγησε πώς κατάφερε να πάρει συνέντευξη από τον αδελφό του μεγαλέμπορου ναρκωτικών.

Ωστόσο ο Κοκλώνης έπαιξε και ένα παιχνίδι σε τον γνωστό παρουσιαστή και αυτό που συνέβη σίγουρα δεν το περίμενε. Ο ίδιος έπρεπε να βρει τι (ή μάλλον ποιος) ήταν μέσα στο κουτί! Και ξαφνικά πετάχτηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς! Δείτε ωστόσο και τα νούμερα που είχε κάνει ο Κοκλώνης όταν βρέθηκε σε μια άλλη εκπομπή. Έσπασαν τα μηχανάκια!

Νίκος Κοκλώνης - Τρύφωνας Σαμαράς σε κουτί

Νίκος Κοκλώνης - Γρηγόρης Αρναούτογλου

Δείτε και το βίντεο με τα όσα είπε στην εκπομπή του ANT1

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μπορεί να αιφνιδίασε τον Νίκο Κοκλώνη στο The 2night Show ωστόσο αιφνιδιάστηκε και αυτός στο Best Friend's Fear!

Ένας φίλος του κομμωτή, τον έπεισε να πάει σε μία βίλα προκειμένου να χτενίσει μία κοπέλα η οποία βρίσκεται σε καραντίνα.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς πήγε στο σπίτι και έμεινε κάποια στιγμή μόνος του με την κοπέλα, η οποία απ' ότι φαίνεται δεν ανταποκρινόταν.

Αφού τον έπιασε πανικός, μπήκε στο σπίτι τόσο ο αδερφός της κοπέλας όσο και ο Σάββας Πούμπουρας, με τον κομμωτή να πετάει στον παρουσιαστή ό, τι έβρισκε εκείνη την ώρα μπροστά του!