Ακυρώνει την εκδήλωση για τα γενέθλιά της η Βάνα Μπάρμπα!

Τι έγραψε στο Fcebook;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ακυρώνει την εκδήλωση για τα γενέθλιά της η Βάνα Μπάρμπα!

Ακυρώνει τα πλάνα της για τα γενέθλιά της η Βάνα Μπάρμπα, ακολουθώντας με τις σειρά της τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό, που είναι ραγδαίες. Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση που έκανε στο Facebook η γνωστή ηθοποιός. Τι ανέφερε;

Με μια ανάρτηση θέλησε η Βάνα Μπάρμπα να ενημερώσει τους φίλους της ότι η εκδήλωση που είχε κανονίσει για να γιορτάσει τα γενέθλιά της ακυρώνεται. Η ίδια είπε ακόμα ότι εύχεται να πάνε όλα καλά. "Χρειάζεται πίστη" έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως πολλοί ακόμα διάσημοι, έτσι και η Βάνα Μπάρμπα έστειλε έτσι το μήνυμά της για τον κροωνοϊό, που "θερίζει" και τη χώρα μας.

"Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώσω ότι ενόψει της παρούσας κατάστασης ακυρώνω την εκδήλωση που είχα προγραμματίσει αύριο για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, χρειάζεται πίστη, πολύ προσοχή και υπευθυνότητα! Σας ευχαριστώ πολύ" έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. η Βάνα Μπάρμπα. Να πούμε ότι ανάρτηση για τον ιό έκανε και ο Νίνο. Δείτε εδώ τα όσα έγραψε.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΝΩΨΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΚΥΡΩΝΩ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ...

Posted by Vana Barba on Thursday, March 12, 2020

Η Βάνα Μπάρμα ακύρωσε την εκδήλωση για τα γενέθλια λόγω κορωνοϊόυ, ενώ ανάρτηση για τον ιό έκανε και ένας ακόμα διάσημος Έλληνας - Τι έγραψε ο Αθερίδης;

Ο Θοδωρής Αθερίδης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για το νέο κορωνοϊό, προτρέποντας, να μείνουμε σπίτι αυτές τις δύσκολες μέρες που ο φονικός ιός έχει «πλήττει» και τη χώρα μας.

Ο ηθοποιός τόνισε πως πρέπει να προσέξουμε τα άτομα τρίτης ηλικίας, αλλά και στους νεότερους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και να μην ρισκάρουμε να κολλήσουμε ούτε εκείνους, αλλά να μη νοσήσουμε ούτε εμείς.

«Μένουμε σπίτι. Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να μη μεταδώσουμε και για να μην κολλήσουμε και εμείς οι ίδιοι τον νέο κορωνοϊό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο μήνυμά τους. Και καταλήγει: «Μένουμε σπίτι! Όλοι!».