Νέα ανάρτηση για τον κορωνοϊό από τον Τομ Χανκς - "Πάμε μέρα με την ημέρα"

Είναι σε καραντίνα!

Νέα ανάρτηση για τον κορωνοϊό από τον Τομ Χανκς -

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον βρίσκονται σε καραντίνα καθώς έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε και νέα ανάρτηση ενημερώνοντας το κοινό ότι τους περιποιούνται καλά στη Μελβούρνη, όπου και είναι, ενώ έδωσε και ένα μήνυμα για τον ιό και το τι πρέπει να κάνουμε.

Ειδικότερα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τομ Χανκς λέει μεταξύ άλλων ότι πάνε μέρα, με τη μέρα και πως αυτός και η Ρίτα είναι καλά.

"Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εδώ από την Μελβούρνη, που μας φροντίζουν εξαιρετικά. Εχουμε τον covid-19 και είμαστε σε καραντίνα ώστε να μην εξαπλώσουμε την ίωση σε άλλους. Υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να κινδυνέψουν με σοβαρή ασθένεια.

Πάμε μέρα με την ημέρα. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας αν ακούσουμε τις συμβουλές των ειδικών και φροντίσουμε τους εαυτούς μας και ο ένας τον άλλον. Να θυμάστε, παρά τα όσα συμβαίνουν, δεν υπάρχει κλάμα στο μπέιζμπολ… Χανκς" έγγραψε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας και μια φωτογραφία με τους δύο τους να χαμογελούν.

Να πούμε ότι και στην Ελλάδα οι εξελίξεις με τον ιό είναι ραγδαίες και το υπουργείο Υγείας προχώρησε σε νέες δηλώσεις. Τι συμβουλεύει τους πολίτες;

Τι είχε πει ο γιος του Τομ Χανκς, ο οποίος σε νέα του ανάρτηση για τον κορωνοϊό διαβεβαίωσε ότι είναι καλά;

Χθες το βράδυ, ο 29χρονος μίλησε για την διάγνωση των γονιών του, σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μόλις λίγες ώρες αφότου ο διάσημος πατέρας του διαγνώστηκαν με τον ιό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Τι κάνετε όλοι σας; Ναι, είναι αλήθεια. Οι γονείς μου έχουν κορωνοϊό. Τρελό. Βρίσκονται και οι δύο στην Αυστραλία επειδή ο πατέρας μου έκανε τα γυρίσματα μιας ταινίας εκεί. Μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο καλά. Δεν είναι ακόμη τόσο άρρωστοι. Δεν ανησυχούν γι’ αυτό. Δεν θα ταξιδέψουν αλλά προφανώς παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε πολύ. Εκτιμώ την ανησυχία όλων σας, αλλά νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει. Μείνετε ασφαλείς. Με πολλή αγάπη».