Μαλλιοτραβήχτηκαν Ουγγαρέζος και Καβατζίκης στον αέρα της εκπομπής - "Λες βλακείες"

Χαμός στο "Πρωινό"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαλλιοτραβήχτηκαν Ουγγαρέζος και Καβατζίκης στον αέρα της εκπομπής -

Χαμός στην εκπομπή "Πρωινό' με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Άρη Καβατζίκη να "μαλλιοτραβιούνται" στον αέρα! Μάλιστα ο ένας είπε στον άλλο ότι καλό είναι να μαζευτεί! Διαβάστε τι συνέβη στην εκπομπή.

Έντονο καυγά είχαμε στην εκπομπή του ANT1 με τον Ουγγαρέζο και τον Καβατζίκη να διαφωνούν έντονα. Τι πυροδότησε την κατάσταση; Ειδικότερα η ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Αφροδίτη Γραμμέλη από τη μία και τον Άρη Καβατζίκη από την άλλη.

Αφορμή ήταν τα όσα είπε η Χριστίνα Μπόμπα, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου αναφορικά με τον κορωνοϊό, στον οποίο έχει βρεθεί θετική. Η Αφροδίτης και ο Δημήτρης είπαν από τη μεριά τους ότι προτιμούν να ακούν μόνο τους ειδικούς σε ό,τι έχει να κάνει τον ιό. Ωστόσο ο Άρης θεώρησε καλό που η Χριστίνα μοιράστηκε την εμπειρία της.

Και ο διάλογος τους πήγε ως εξής:

Άρης: Εγώ διαφωνώ κάθετα με την Αφροδίτη. Δεν μπορούμε να ακούσουμε την εμπειρία ενός ανθρώπου;

Δημήτρης: Τους κατηγορούν ότι επειδή τα παιδιά προβάλλουν την προσωπική τους ζωή και για λόγους εμπορικούς, έλειψε το μέτρο. Είναι μια εμπειρία που σε αυτή τη φάση χρειάζεται μόνο τη γνώμη των ειδικών. Δεν πήγαν στον Άγιο Δομίνικο. Είπε “δεν πειράζει, δεν είναι τίποτα”. Όχι, δεν πάει έτσι. Μην είμαστε εθισμένοι στην προσοχή και τη δημοσιότητα.

Άρης: Να μην κρατήσω μια αισιόδοξη νότα ότι είναι κάτι που μπορείς να το περάσεις στο σπίτι σου;

Δημήτρης: Αισιόδοξη, αλλά ρεαλιστική. Αυτό δεν είναι giveaway.

Άρης: Αυτό είναι κακοήθεια ότι δεν είναι giveaway.

Δημήτρης: Μα αυτό ειπώθηκε, δεν το λέω εγώ, το μεταφέρω. Μόνο οι ειδικοί πρέπει να μιλάνε σε αυτή τη φάση. Όταν λέει η Χριστίνα ότι δεν είναι τίποτα και θα περάσει, αυτό ίσως να μην πρέπει να είναι το μήνυμα. Γιατί έχει κολλήσει το κεφάλι μου;

Άρης: Δεν έχει κολλήσει το κεφάλι μου, εσείς προφανώς αντιπαθείτε την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη και το βγάζετε αυτό.

Αφροδίτη: Σε παρακαλώ πολύ Άρη!

Άρης: Εγώ σας παρακαλώ πολύ! Λέμε ανοησίες αυτή τη στιγμή!
Δημήτρης: Ε βέβαια λες ανοησίες και καλό θα είναι σιγά σιγά να μαζευτείς!

Άρης: Αλήθεια;

"Όταν κάποιος μοιράζεται τα καλά πράγματα μέσα από τα social media, τότε μοιράζεται και τα άσχημα. Αυτή η συζήτηση που κάνετε είναι σαν να υποτιμάτε τον κόσμο. Έχω το φίλτρο να καταλάβω ότι εκείνη την ώρα βλέπω ένα νέο κορίτσι που λέει ότι εγώ ήμουν με μια παρέα ανέμελη, δεν ήξερα. Εγώ ξέρω ποιον βλέπω, δεν βλέπω έναν λοιμωξιολόγο αυτή τη στιγμή. Βλέπω ένα κορίτσι το οποίο μεταφέρει την προσωπική της εμπειρία. Ξέρουμε να φιλτράρουμε τα πράγματα, δεν περιμένω να ενημερωθώ από την Χριστίνα Μπόμπα. Θα δω έναν γιατρό, έναν ειδικό επιστήμονα" είπε από την μεριά της η Φαίη Σκορδά! Διαβάστε και τα όσα αποκάλυψαν στο 'πρωινό" για την υγεία της Χριστίνας Μπόμπα.

Μπορεί Ουγγαρέζος και Καβατζίκης να μαλλιοτραβήχτηκαν, ωστόσο ήρθε και κάτι ακόμα από τον αέρα της εκπομπής - Τι ανακοίνωσε η Σκορδά;

Ο φόβος λόγω του κορωνοϊού είναι μεγάλος και στο κανάλι πήραν μέτρα πρόληψης για να προστατευτούν. Τι είπε για το μέλλον της εκπομπής τη παρουσιάστρια;

Μέρα με την ημέρα τα κρούσματα αυξάνονται και στην Ελλάδα. Ενώ χθες, είχαμε τον πρώτο θάνατο λόγω του φονικού ιού. Όλα τα κανάλια έχουν ξεκινήσει τις αλλαγές με αφορμή τα μέτρα που ανακοινώνονται από την Κυβέρνηση.

«Συζητήσαμε και αποφασίσαμε από Δευτέρα λίγο να ελαττώσουμε τους καλεσμένους εδώ. Δεν θα θέλαμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ηθοποιούς να έρχονται στην εκπομπή. Όλοι πρέπει να προστατεύουμε τους άλλους», είπε η παρουσιάστρια στον αέρα του Πρωινού.