Κορωνοϊός: Βγήκαν τα αποτελέσματα του Κριστιάνο Ρονάλντο - Θετικός ή όχι;

Όλες οι λεπτομέρειες για την υγεία του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Βγήκαν τα αποτελέσματα του Κριστιάνο Ρονάλντο - Θετικός ή όχι;

Βγήκαν τα αποτελέσματα του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Κορωνοϊό. Είναι τελικά θετικός στον ιό ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ή όχι; Όλες οι λεπτομέρειες για την υγεία του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε αρνητικός στον ιό,αλλά θα παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι του. Ο Ρονάλντο είχε ταξιδέψει στη Μαδέιρα, καθώς η μητέρα του, Μαρία Ντολόρες Aβέιρο, είχε υποστεί εγκεφαλικό.

«Θέλω να διαβεβαιώσω πως η κατάσταση αναλύθηκε εκτενώς, έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και σας διαβεβαιώνω πως δεν υπάρχει κανένα θέμα μόλυνσης του Κριστιάνο Ρονάλντο», ανακοίνωσε ο Μιγκέλ Αλμπουκέρκ.

Από την πλευρά του ο γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Πέντρο Ράμος, είπε: «Τόσο ο αθλητής όσο και η οικογένειά του είναι ασυμπτωματικοί».Να πούμε ότι θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν ο Tom Hanks και η σύζυγός του, με τον γιο τους να μιλά για αυτό. Δείτε εδώ τα όσα είπε.

Αγωνία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Σε καραντίνα ο άσσος της Γιουβέντους!

Ώρες αγωνίας και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο με την άσσο Πορτογάλο να μπαίνει σε καραντίνα! Στην Γιουβέντους είχανε ήδη ένα κρούσμα κορωνοϊού με τον Ρονάλντο να παραμένει τώρα στην Πορτογαλία! Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ειδικότερα ο Ρονάλντο θα μείνει στην Πορτογαλία, μετά και τις εξελίξεις με το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα του. Με ειδική άδεια της Γιουβέντους ο Πορτογάλος άσος δεν επέστρεψε στη χώρα αλλά θα παραμείνει στην πατρίδα του για να είναι δίπλα στη μητέρα του που έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όπως αναφέρει το Prothema.gr επικαλούμενο την Tuttosport ο Ρονάλντο θα είναι σε καραντίνα στο σπίτι του όπως και όλη η Γιουβέντους καθώς ο Ντανιέλε Ρουγκάνι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν στα ίδια αποδυτήρια με τον Ρουγκάνι μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Ίντερ με 2-0 σε αγώνα που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά την ίδια πηγή, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί και εκείνος από τον ιό όπως και οι συμπαίκτες του.