Δεν πτοείται από τον κορωνοϊό η Δέσποινα Βανδή - Η γυμναστική που κάνει στο σπίτι

Δεν έχασε λεπτό!

Δεν πτοείται από τον κορωνοϊό η Δέσποινα Βανδή - Η γυμναστική που κάνει στο σπίτι

Η Δέσποινα Βανδή είναι πιστός στρατιώτης, και δεν θα αφήσει σε καμία περίπτωση τον κορωνοϊό να την κρατήσει πίσω από το πρόγραμμα της. Έτσι δεν πτοείται λεπτό και κάνει τη γυμναστική της στο σπίτι με όσα εργαλεία διαθέτει.

Τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον ιό έχει λάβει και η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία φροντίζει να περιορίζει όσο μπορεί τις εξόδους της, και να κάνει όσα μπορεί από το σπίτι.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε και πριν από λίγες μέρες για τα μέτρα που έχει λάβει για τον κορωνοϊό. Δείτε εδώ ποια είναι αυτά...

Ένα από αυτά είναι και η καθημερινή της γυμναστική, μιας και όπως μας ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή επιλέγει να γυμνάζεται πλέον μόνη της στο σπίτι της, χρησιμοποιώντας ό, τι έχει.

«Γυμναστείτε στο σπίτι με ό,τι διαθέτετε! Ένα στρώμα, μια μπάλα και μερικά βάρη αρκούν! Ακόμα καλύτερα βγείτε στη φύση για γρήγορο περπάτημα η τρέξιμο! Χρειάζεται εκτόνωση και ο νους και το σώμα ειδικά με αυτό που μας βρήκε! Διατηρήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας και την αισιοδοξία σας! Αρκεί να παίρνουμε τις προφυλάξεις που πρέπει» έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Να την ακούτε τη Δέσποινα...

Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η Δέσποινα Βανδή

H Δέσποινα Βανδή είναι μια και μοναδική και είναι γνωστό πως έχει σωματάρα! Εσύ ωστόσο ήξερες ποιος είναι ο τρόπος που "χτίζει" αυτό το σώμα! Η ίδια τα αποκάλυψε όλα!

Η τραγουδίστρια είναι γνωστό πως είναι λάτρης της άσκησης και μας το αποδεικνύει με κάθε της ευκαιρία!

Αυτή τη φορά η ίδια επέλεξε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο προτιμάει να γυμνάζεται. Εκτός της γυμναστικής ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια έχει, κατά καιρούς μοιραστεί με τους θαυμαστές της, την διατροφή που ακολουθεί, «Έχω κόψει το κόκκινο κρέας εδώ και τρία χρόνια, οπότε δε φτιάχνω γέμιση και γαλοπούλα».

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως "πέφτει" και σε κάποια παραπτώματα, όπως είναι η πίτσα, κάτι το οποίο και θέλησε να "ξεφορτωθεί" άμεσα.

Δέσποινα Βανδή σώμα