MasterChef: Νέο ξέσπασμα από την Κατερίνα - «Έχεις το θράσος να με ψηφίζεις;»

Με ποιον παίκτη τα έβαλε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Νέο ξέσπασμα από την Κατερίνα - «Έχεις το θράσος να με ψηφίζεις;»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Κατερίνα είχε ένα νέο ξέσπασμα με αφορμή την ψηφοφορία, μιας και εκνευρίστηκε με μία ψήφο που δέχθηκε. Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε αναρωτήθηκε πώς έχει το θράσος να την ψηφίσει ο συμπαίκτης της.

Η μπλε ομάδα ήταν η ηττημένη της ομαδικής δοκιμασίας και σήμερα οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν τα δύο άτομα που θα βρεθούν στη δοκιμασία αποχώρησης μαζί με τον Σταύρο.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.

Όταν έφτασε η σειρά του Δημοσθένη, αφού ψήφισε τη Μαρία, έδωσε την επόμενη ψήφο του στην Κατερίνα με την δικαιολογία πως ανέλαβε μόλις μία παρασκευή, με την οποία ασχολήθηκε για δύο ώρες.

Η Κατερίνα φάνηκε να εκνευρίζεται με την ψήφο του Δημοσθένη μιας και στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν της έδωσε κανείς νέα αρμοδιότητα, οπότε ασχολήθηκε μόνο με την ζύμη της ενώ στο τέλος των δηλώσεων της ξέσπασε λέγοντας: «Έχεις το θράσος να με ψηφίζεις και να μου λες ότι έκανα μόνο μία παρασκευή;».

Τι αλλάζει στο MasterChef λόγω κορωνοϊού;

Μεγάλες αλλαγές θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του MasterChef, μιας και κορωνοϊός φαίνεται πώς «χτύπησε» και το ριάλιτι μαγειρικής. Η παραγωγή αποφάσισε να λάβει μερικά έκτακτα μέτρα προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού που θερίζει τη χώρα μας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι Yes», η επιτυχημένη εκπομπή μαγειρικής του Star, αποφάσισε με τη σειρά της να λάβει τα μέτρα που χρειάζεται προκειμένου να προστατεύσει τόσο τους εργαζόμενους στο show όσο και τους διαγωνιζόμενους.

Μιας και είπαμε για MasterChef, ρίξτε μια ματιά σε όλα όσα πρόκειται να δούμε απόψε...

«Αναβάλλονται όλα τα εξωτερικά γυρίσματα του MasterChef. Ξεχάστε εξωτερικές δοκιμασίες, έπαθλα που κέρδιζαν οι παίκτες και πήγαιναν με τον Γιάννη Αποστολάκη. Η παραγωγή έχει την ευθύνη των παικτών και αναβάλλονται όλα τα εξωτερικά γυρίσματα. Θα γίνονται πλέον μόνο στο πλατό. Επίσης αναβάλλονται και όλα τα ταξίδια» ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής του Open.