Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Γκουσγκούνη

Ποια η κατάστασή του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Γκουσγκούνη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Γκουσγκούνη, ο οποίος νωρίτερα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την περιπέτεια που έζησε στο νοσοκομείο αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Μόλις χθες έγινε γνωστή η είδηση για την εισαγωγή του Κώστα Γκουσγκούνη στο νοσοκομείο, ωστόσο όπως φαίνεται ο ηθοποιός είναι πλέον υγιής.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασε:

«Είχα ένα πρόβλημα και δεν μπορούσα να ενεργηθώ και πήγα στο νοσοκομείο… πήρα εξιτήριο τώρα. Μην ανησυχείτε. Είμαι μια χαρά».

Όσο για τον κορωνοϊό, ο ηθοποιός ερωτικών ταινιών σχολίασε: «Τι να φοβηθώ; Εγώ είμαι άφοβος τελείως. Πηγαίνω στην αγορά, πίνω τον καφέ μου…».

Μιας και είπαμε για τον κορωνοϊό, δείτε εδώ πού μπορείτε να κάνετε το τεστ.

Δείτε τι έγινε χθες με την εισαγωγή του Κώστα Γκουσγκούνη στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Κώστας Γκουσγκούνης. Τι συνέβη και ο 90χρονος πρώην πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών χρειάστηκε να νοσηλευτεί; Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε ο γνωστός πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών Κώστας Γκουσγκούνης το απόγευμα της Τρίτης.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο 90χρονος πλέον, Κώστας Γκουσγκούνης έδειξε συμπτώματα αδιαθεσίας. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε σε καλή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατάσταση στο εφημερεύον Νοσοκομείο. Πριν λίγο καιρό στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό μεταφέρθηκε και άλλος ηθοποιός

Στο νοσοκομείο εκτός από τον Κώστα Γκουγσκούνη μεταφέρθηκε και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Τι συνέβη με την υγεία του ηθοποιού και τι λένε οι πληροφορίες για την κατάστασή του; Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση για την υγεία του.

Ο ίδιος όπως ακούγεται είχε έναν μικρό τραυματισμό στο χέρι του, βάζοντας γύψο, ωστόσο όπως είπε είναι μια χαρά στην υγεία του και σύντομα θα επιστρέψει στο σανίδι.

Η επίσημη ανακοίνωση των συντελεστών της παράστασης: «Λόγω σοβαρού ατυχήματος (κάταγμα στο χέρι) του ηθοποιού Μιχάλη Ιατρόπουλου, η παράσταση 'Victims' σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, με τους Μιχάλη Ιατρόπουλο και Σόνια Κωτίδου, στο Studio Κυψέλης, αναβάλλεται προσωρινά. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και συγγνώμη για την αναστάτωση».

Μιας και μιλάμε για τον ηθοποιό, εσείς είδατε την αποκάλυψή του σε πρόσφατη συνέντευξη, όπου αποκάλυψε τα πάντα για γνωστή αγαπημένη σειρά;