Η τρομερή εξομολόγηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου - «Ζω από θαύμα»

Όλα όσα είπε για το ατύχημά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τρομερή εξομολόγηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου - «Ζω από θαύμα»

«Ζω από θαύμα» είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, σοκάροντας με την τρομερή εξομολόγηση που έκανε για το ατύχημα που βίωσε μόλις χθες. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και ανέφερε όλα όσα συνέβησαν λίγο πριν διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός ήταν εμφανώς σοκαρισμένος με όλα όσα του συνέβησαν, και έτσι σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αναφέρθηκε στο ατύχημά του αλλά και στην κατάσταση της υγείας του.

«Είχα ένα ατύχημα πολύ σοβαρό, γλίτωσα με ένα κάταγμα στο χέρι. Ζω από θαύμα. Υποχώρησε το πατάρι και βρέθηκα από τον φωταγωγό σε κάτι τσιμεντένιες σκάλες.

Έχουμε πολύ καλούς γιατρούς και τους ευχαριστώ πολύ για τη φροντίδα και το ενδιαφέρον τους» είπε ο ηθοποιός.

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Τι συνέβη με την υγεία του ηθοποιού και τι λένε οι πληροφορίες για την κατάστασή του; Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση για την υγεία του.

Ο ίδιος όπως ακούγεται είχε έναν μικρό τραυματισμό στο χέρι του, βάζοντας γύψο, ωστόσο όπως είπε είναι μια χαρά στην υγεία του και σύντομα θα επιστρέψει στο σανίδι.

Η επίσημη ανακοίνωση των συντελεστών της παράστασης: «Λόγω σοβαρού ατυχήματος (κάταγμα στο χέρι) του ηθοποιού Μιχάλη Ιατρόπουλου, η παράσταση 'Victims' σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, με τους Μιχάλη Ιατρόπουλο και Σόνια Κωτίδου, στο Studio Κυψέλης, αναβάλλεται προσωρινά. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και συγγνώμη για την αναστάτωση».

Μιας και μιλάμε για τον ηθοποιό, εσείς είδατε την αποκάλυψή του σε πρόσφατη συνέντευξη, όπου αποκάλυψε τα πάντα για γνωστή αγαπημένη σειρά;

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πάει στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Ιατρόπουλος - Δείτε τι είχε συμβεί στο παρελθόν

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρίσκεται στο νοσοκομείο και ο ηθοποιός όπως μας ενημέρωσε δίνει μάχη!

Η φωτογραφία από το κρεβάτι!

Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στο facebook μία φωτογραφία από το νοσοκομείο, γράφοντας: «Έτοιμος για μάχη».

Στη φωτογραφία φαίνεται λίγο πριν προβεί σε επέμβαση και όλοι του έχουν ευχηθεί καλή ανάρρωση στα μηνύματά τους!

Περαστικά να είναι λοιπόν!

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Στο νοσοκομείο και δίνει μάχη!