Ξεσπά η Μιμή Ντενίση για τον κορωνοϊό - «Δε θα θυμώσει ο Θεός»

Το μακροσκελές μήνυμά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεσπά η Μιμή Ντενίση για τον κορωνοϊό - «Δε θα θυμώσει ο Θεός»

Με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις του κορωνοϊού, η Μιμή Ντενίση δε δίστασε και ξέσπασε μέσα από μία δημοσίευσή της στα social media, μιλώντας για τη θεία κοινωνία, και εξηγώντας πως αν δεν κοινωνήσουμε, ο Θεός δε θα θυμώσει.

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας με την συνεχή εξάπλωση του κορωνοϊού, και γι΄αυτό το λόγο μοιράστηκε μερικά λόγια με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο μεταξύ είδατε όσα δήλωσε για την προσωπική ζωή της η Μιμή Ντενίση; Αν όχι δείτε εδώ!

«Ο Θεός είναι παντού!! Μπορείς να προσεύχεσαι από το σπίτι ή σ’ έναν δρόμο που περπατάς… δεν πιστεύω πως ο Θεός θα θυμώσει αν δεν πάει ο κόσμος να κοινωνήσει!! Εμείς κλείσαμε τα θέατρα ..χωρίς δεύτερη σκέψη τα σχολεία έκλεισαν το ίδιο κ κάθε άλλος χώρος συνάθροισης πια. Μείνετε σπίτι.. διαβάστε κάντε γυμναστική μαγειρέψτε σκεφτείτε... κ προσευχηθείτε να σταματήσει εδώ το κακό. Βλέπετε τι γίνεται στην Ιταλία.. αγαπημένη χώρα με κατοίκους που μας μοιάζουν σε πολλά.. Ας φερθούμε με ψυχραιμία στωικότητα, έννοια για τους άλλους κ θα το ξεπεράσουμε κ αυτό!!! Έχουμε το Ελληνικό καλοκαίρι μπροστά μας για να τριγυρίσουμε... τώρα ό λ ο ι μέσα!! #patience #takecareofyourself #takecareofyourfamilly #loveyourcountry #avoidfakenews #optimism» έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.

Λίγο καιρό πριν τοποθετηθεί για τον κορωνοϊό, η Μιμή Ντενίση είχε μιλήσει και για τη σχέση της με την κόρη της

Η Μιμή Ντενίση σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε "ανοιχτά" για το ποια είναι η πραγματική της σχέση με την κόρη της Μαριτίνα και δεν δίστασε να αποκαλύψει την καθημερινότητά τους.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, και μίλησε τόσο για τη σχέση της με την κόρη της, αλλά και για το πόσο τις μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους. Όπως είπε είναι αρκετά περήφανη για την κόρη της και δεν το κρύβει.

Χαρακτηριστικά είπε, «Η Μαριτίνα βρίσκει πάρα πολύ σκληρή δουλειά το θέατρο γιατί δεν το έχει γνωρίσει μέσα από μια μαμά που είναι πρωταγωνίστρια και βάφεται και την ραίνουν με λουλούδια.. το έχει γνωρίσει μέσα από μία μαμά η οποία ή γράφει ή διαβάζει ή ουρλιάζει σε κάποιον που δεν γίνεται καλά η παραγωγή, ή κλείνει ηθοποιούς, ή παίζει». Και μιας και αναφερθήκαμε σε μαμά και κόρη δείτε τες μαζί στις πιο πρόσφατες εξόδους τους! Δεν θα πιστέψετε πόσο μεγάλωσε η μικρή της.