Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Το δημόσιο μήνυμα τους για τον ιό

Τι δημοσίευσαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Το δημόσιο μήνυμα τους για τον ιό

Το δικό της δημόσιο μήνυμα για τον φονικό ιό κορωνοϊό θέλησε να στείλει και η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός η οποία παραμένει στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγος της, Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της, ανάμεσα σε άλλους διάσημους της ελληνικής showbiz, θέλησε να παροτρύνει τους διαδικτυακούς της φίλους να μείνουν στα σπίτια τους.

Μπορεί ο κορωνοϊός να μας έχει κλείσει όλους σπίτια μας, η Βάσω Λασκαράκη όμως ξέρει πώς να περνάει δημιουργικά το χρόνο της, αφού έχει στο πλευρό της, την οικογένεια της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ανακοίνωση όπου έγραφε που παραμένει ο κορωνοϊός ζωντανός αλλά και για πόση ώρα. Ενώ με hashtag θέλησε να πει σε όλους να μείνουν ψύχραιμοι.

Βάσω Λασκαράκη instagram κορωνοϊός

Από την άλλη ο Λευτέρης Σουλτάτος, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου έδειχνε όλα αυτά που δνε πρέπει να κάνουν με σκοπό να μην εξαπλωθεί περαιτέρω ο ιός, γράφοντας επίσης με χιούμορ «Το κορωνοκοπέλι δεν μας τα λέει καλά».

Λευτέρης Σουλτάτος Instagram

Κι όμως μέσα στον πανικό που επικρατεί με τον κορωνοϊό, υπάρχει ελπίδα για τη θεραπεία! Αυτό είναι το φάρμακο που μπορεί να μας κάνει να γλιτώσουμε από τον επικίνδυνο ιό που δείχνει να εξαπλώνεται με ραγδαίες ταχύτητες.

Λίγο πριν «σκάσει» ο ιος ο Λευτέρη; Σουλτάτος βγήκε βόλτα με συμπρωταγωνίστρια της Βάσως Λασκαράκη από το Έρωτας Μετά

Βόλτα με συμπρωταγωνίστρια της Βάσως Λασκαράκη στην σειρά που πρωταγωνιστεί «Έρωτας Μετά» πήγε ο Λευτέρης Σουλτάτος. Μάλιστα, δημοσίευσε κοινές φωτογραφίες τους και έγραψε στη λεζάντα ένα χιουμοριστικό σχόλιο.

Η Βάσω Λασκαράκη, έχει πολύ καλές σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές της στην σειρά και εκτός των γυρισμάτων. Άριστες είναι οι σχέσεις της με την Έμιλυ Κολιανδρή, με την οποία κιόλας πήγαν βόλτα μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Μάλιστα, ο σεφ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές κοινές φωτογραφίες τους όπου πόζαραν πάνω σε μηχανή.

«Βόλτα με κλεμμένη μηχανή ... με τη φίλη μου από την Κύπρο @emilykoliandri «η κρητη με την Κυπρο μας είναι σαν αδελφάδες στην Κυπρο λέμε τσιατιστά στη κρητη μαντινάδες», έγραψε στην λεζάντα των φωτογραφιών που τράβηξε η Βάσω Λασκαράκη.

Να σημειώσουμε πως, ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί στον Alpha tv, αφού το Έρωτας Μετά φεύγει αλλά η Βάσω Λασκαράκη μένει! Φυσικά, έχουμε όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr.