Θα δακρύσετε με το βίντεο της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά και τον μικρό Φοίβο

«4 χρόνια μέσα σε 10 λεπτά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα δακρύσετε με το βίντεο της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά και τον μικρό Φοίβο

Μέσα σε ένα δεκάλεπτο βίντεο η Αλίκη Κατσαβού κατάφερε να χωρέσει τρυφερές τεσσάρων που είχε ο Κώστας Βουτσάς με τον μικρό Φοίβο. Ο γιος του ήταν ο άνδρας της ζωής του, όπως ακούγεται να λέει σε κάποια στιγμή του βίντεο ο αείμνηστος ηθοποιός. Θα δακρύσετε...

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο ταλαντούχος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς. Η οικογένεια του δεν έχει συνέλθει ακόμη από την απώλεια του και πιο πολύ η σύζυγος του, Αλίκη Κατσαβού.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με στιγμές τρυφερές που είχε ο Κώστας Βουτσάς με τον μικρό Φοίβο, από την ημέρα της γέννησης του, μέχρι λίγο πριν φύγει από τη ζωή ο ηθοποιός.

«Κώστας & Φοίβος Βουτσάς. Τρυφερές στιγμές 4 χρόνων σε 10 λεπτά», έγραψε στην λεζάντα της η Αλίκη Κατσαβού.

Η Αλίκη Κατσαβού συγκινεί και με την νέα της κίνηση στην μνήμη του Κώστα Βουτσά. Η ίδια ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο μεγάλος ηθοποιός δεν είναι πια στο πλευρό της.

Αλίκη Κατσαβού: Η ανατριχιαστική φωτογραφία μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά που θα σας κάνει να δακρύσετε

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Αλίκη Κατσαβού ανέβασε μία ανατριχιαστική φωτογραφία μέσα από το σπίτι της, λίγο καιρό μετά το θάνατο του αγαπημένου συζύγου της, Κώστα Βουτσά.

Ο χαμός του αγαπημένου ηθοποιού σόκαρε την οικογένεια του, με την σύζυγό του, να προσπαθεί να επανέλθει στις καθημερινές της συνήθειες για χάρη του μικρού γιού της, Φοίβου.

Είδατε την κίνηση που έκανε η Αλίκη Κατσαβού στη μνήμη του Κώστα Βουτσά; Αν όχι δείτε εδώ

Έτσι περιγράφοντας με μία σειρά instastory το πώς πέρασε τη μέρα της με τον γιό της, η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το γραφείο του Κώστα Βουτσά με τα παιχνίδια του Φοίβου να βρίσκονται διασκορπισμένα πάνω του, ενώ από πίσω δεσπόζουν, οι φωτογραφίες του «αιώνιου έφηβου».

Δείτε τη φωτογραφία:

Αλίκη Κατσαβού Instagram