Η ανακοίνωση του OPENtv για το νέο πρόγραμμα - Σήμερα θα είναι στον αέρα

Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση του OPENtv για το νέο πρόγραμμα - Σήμερα θα είναι στον αέρα

Σήμερα θα βγει στον αέρα του OPENtv το νέο πρόγραμμα που θα «χτυπήσει» κόκκινο στην τηλεθέαση του σταθμού. Μάλιστα, το κανάλι εξέδωσε και αναλυτική ανακοίνωση για το τι πρόκειται να δούμε στο show που θα έχει κριτές «φωτιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Tο λαμπερό JUST THE 2 OF US επιστρέφει στον αέρα του OPEN πιο δυνατό από ποτέ. Δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους, που έχουν το θάρρος να τραγουδήσουν πάνω στη σκηνή, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Κάθε εβδομάδα, τα εκρηκτικά ντουέτα θα γεμίζουν τη σκηνή του JUST THE 2 OF US παρουσιάζοντας μοναδικές εκτελέσεις.

Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού σόου Νίκος Κοκλώνης υπόσχεται απολαυστικές στιγμές, μαζί με την πιο λαμπερή και ξεχωριστή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης στη θέση της κριτικής επιτροπής!

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής δεν χρειάζονται συστάσεις. Ο καθένας τους φέρνει στην παρέα την εμπειρία του, το χιούμορ του, την καλλιτεχνική του ματιά, αλλά και τη θετική του διάθεση.

JUST THE 2 OF US OPENtv

Η επιτροπή θα αξιολογεί κάθε εβδομάδα τα ντουέτα των διαγωνιζόμενων, ενώ το κοινό στο studio θα βαθμολογεί και αυτό ως 5ος κριτής.

Οι τηλεθεατές μέσα από το app του OPEN, θα έχουν 5 ψήφους και για τρεις ημέρες μετά το κάθε show θα μπορούν να ψηφίζουν δωρεάν τα αγαπημένα τους ντουέτα. Βάσει αυτής της ψηφοφορίας, το πιο δημοφιλές δίδυμο θα εξασφαλίζει ασυλία στο επόμενο επεισόδιο.

Οι 28 διαγωνιζόμενοι θα δοκιμαστούν σε ένα πλούσιο και απρόβλεπτο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο για την ανάδειξη του νικητή. Μαζί τους, στην παρουσίαση όλων όσων συμβαίνουν στο backstage, θα είναι η Βίκυ Κάβουρα.

Να θυμίσουμε πως σε λίγο καιρό, το πιο "καυτό" τηλεοπτικό δίδυμο επιστρέφει στις οθόνες μας, με μία νέα ανατρεπτική εκπομπή που θα μαγνητίσει το κοινό! Οι δυο τους, έλαμψαν τα προηγούμενα χρόνια στον Ant1, και μετά από ένα μικρό διάλειμμα επιστρέφουν, αυτή τη φορά στο Open.

Νέο πρόγραμμα στο OPENtv - Θα συναγωνίζεται τον Γρηγόρη Αρναούρογλου στον ΑΝΤ1

Φρέσκο και καυτό είναι το αποκλειστικό ρεπορτάζ που σας έχω σήμερα για τον τηλεοπτικό σταθμό Opentv! Οι ιθύνοντες ετοιμάζονται να φέρουν σε λίγες ημέρες μια νέα εκπομπή, η οποία θα παίζει στην late night ζώνη και θα συναγωνίζεται τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που θα βρίσκεται... απέναντι στον ΑΝΤ1.

Δεν θα χρονοτριβήσω γιατί οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητες φωτός. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί βρίσκονται σε αναμπουμπούλα και προσπαθούν να εντάξουν στο πρόγραμμα της νέας σεζόν δυνατά πρόσωπα και projects, τα οποία θα τους αποφέρουν "καρπούς", δηλαδή νούμερα τηλεθέασης.

Ποια η εκπομπή στο Opentv που θα παίζει απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1

Ένα τέτοιο project φαίνεται να βρήκαν, λοιπόν, οι υπεύθυνοι του σταθμού Opentv, αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, η Νίκη Λυμπεράκη από την Τετάρτη 18 Μαρτίου θα αναλάβει και δική της ενημερωτική εκπομπή, εκτός από το δελτίο ειδήσεων που ήδη έχει πάνω της, Το όνομα της εκπομπής θα είναι "Εκτός" και η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια θα παρουσιάζει τα πρόσωπα και τα γεγονότα της επικαιρότητας κάθε εβδομάδα.

Νίκη Λυμπεράκη OPen

Για να δούμε γιατί... προβλέπεται μάχη μεγατόνων! Ο Γρηγόρης είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για τον ΑΝΤ1 αλλά και η Νίκη έχει τον τρόπο της με το τηλεοπτικό κοινό! Αναμένουμε...

Να σας υπενθυμίσω ήδη πως πριν από λίγες ώρες σας αποκάλυψα μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ πως ένα δυνατό δίδυμο που βρισκόταν στον ΑΝΤ1 αναλαμβάνει δική του εκπομπή στο Opentv. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες!