#Μένει_σπίτι η Σμαράγδα Καρύδη και δημιουργεί το νέο trend του Instagram

Εσύ θα το ακολουθήσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
#Μένει_σπίτι η Σμαράγδα Καρύδη και δημιουργεί το νέο trend του Instagram

Η Σμαράγδα Καρύδη, ακολουθεί κι αυτή το κύμα των ημερών και #μένει_σπίτι της, μέχρι να περάσει η έξαρση του κορωνοϊού που έχει «χτυπήσει» για τα καλά τη χώρα! Η ηθοποιός μάλιστα, αξιοποιώντας παραγωγικά το χρόνο της, δημιούργησε ένα νέο trend στο Instagram!

Όλοι αναρωτιόμαστε τι να κάνουμε τώρα που έχουμε μπόλικο ελεύθερο χρόνο και μένουμε στο σπίτι μας, λόγω του κορωνοϊού.

Η Σμαράγδα Καρύδη είχε μία έξυπνη ιδέα και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έκανε λοιπόν μία "βουτιά" στο συρτάρι των αναμνήσεων και έψαξε παλιές φωτογραφίες τόσο δικές της, όσο και της οικογένειάς της.

Η ηθοποιός φαίνεται μάλιστα να ενθουσιάστηκε με τη δραστηριότητα και τις ανακαλύψεις της, και ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τους παππούδες της, ζήτησε από τους followers της να ανεβάσουν κι εκείνοι τους δικούς τους, θεσπίζοντας το #παππουςchallenge!

Σμαράγδα Καρύδη instagram

Πέρα από τη Σμαράγδα Καρύδη, δημιουργικά περνάει το χρόνο της και η Κατερίνα Καινούργιου, τώρα που #μένει_σπίτι

Η Κατερίνα Καινούργιου το πήρε απόφαση και #μένει_σπίτι προκειμένου να προφυλαχθεί από τον κορωνοϊό, ο οποίος εξαπλώνεται με ραγδαίες ταχύτητες. Έτσι λοιπόν επιλέγει να περνάει το χρόνο της στο σπίτι, η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Μπορεί ο κορωνοϊός να μας έχει κλείσει όλους σπίτια μας, η Κατερίνα Καινούργιου όμως ξέρει πώς να περνάει δημιουργικά το χρόνο της, αφήνοντας στην άκρη την τηλεόραση και το κινητό που είναι η εύκολη λύση.

Δείτε τι κάνει η Χριστίνα Μπόμπα τώρα που έχει μπει σε καραντίνα!

Όπως μας ενημέρωσε λοιπόν μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η αγαπημένη παρουσιάστρια προτιμά να διαβάζει το αγαπημένο της βιβλίο για να περνάει παραγωγικά το χρόνο της.

«Home sweet home. Μείνετε σπίτι και χαλαρώστε με ένα βιβλίο» έγραψε στην φωτογραφία που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Σπίτι μένει και η Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι από τους πρώτους celebrities που απομονώθηκε στο σπίτι της, μιας και βγήκε θετική στον κορωνοϊό. Έστειλε λοιπόν με τη σειρά της, το δικό της μήνυμα για το κίνημα που διαμορφώθηκε από χθες με τον τίτλο, #μένουμε_σπίτι.

Η παρουσιάστρια βιώνει από χθες την απομόνωση μιας και έχει κι εκείνη τον κορωνοϊό, ωστόσο έχει ήδη βρει πολύ δημιουργικούς τρόπους για να περνάει τον χρόνο της.

Συγκεκριμένα, με μία ανάρτησή της στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να προτείνει σε όσους μένουν σπίτι να εκμεταλλευτούν τον καλό καιρό και να περάσουν λίγο από το χρόνο τους και στην βεράντα.

Δείτε εδώ τι δήλωσε ο Γιώργος Λιανός για τα μέτρα που έλαβε λόγω της ασθένειας της Χριστίνας Μπόμπα!

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους της στέλνουν μηνύματα υποστήριξης.

«#μενουμεσπιτι και αν θελουμε παίρνουμε και τον αέρα μας στη βεράντα! Πόσα ευχαριστώ να πω για το ενδιαφέρον σας και τα μνμτα σας! Σας αγαπώ πάρα πολύ! Είμαι καλά, έχω ακόμα δέκατα, αισθάνομαι λίγο πιο έντονη κόπωση αλλά χαμογελώ και ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους μας» έγραψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.