Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το Just the 2 of us

Ο Κοκλόνης και η κριτική επιτροπή μάγεψαν τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το Just the 2 of us

Το Just the 2 of us πριν από λίγα λεπτά έκανε την πρεμιέρα του για το 2020 μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του OPENtv και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό!

Ο Νίκος Κοκλώνης, ο παρουσιαστής του show, με μια συγκλονιστική εμφάνιση καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, διαγωνιζόμενους και κριτική επιτροπή και έδωσε το βήμα της έναρξης των πιο συγκλονιστικών Σαββάτων που θα έχουμε από εδώ και πέρα!

Just the 2 of us Νίκος Κοκλώνης

Αφού ανέφερε πως το show λόγω του κορωνοϊού δεν έχει κοινό, καλησπέρισε στην κριτική επιτροπή την Δέσποινα Βανδή, την Μαρία Μπεκατώρου, την Βίκυ Σταυρωπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή.

Just the 2 of us κριτική επιτροπή

Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα του Just the 2 of us

Τι θα δούμε στο Just the 2 of us

Η επιτροπή θα αξιολογεί κάθε εβδομάδα τα ντουέτα των διαγωνιζόμενων, ενώ το κοινό στο studio θα βαθμολογεί και αυτό ως 5ος κριτής.

Οι τηλεθεατές μέσα από το app του OPEN, θα έχουν 5 ψήφους και για τρεις ημέρες μετά το κάθε show θα μπορούν να ψηφίζουν δωρεάν τα αγαπημένα τους ντουέτα. Βάσει αυτής της ψηφοφορίας, το πιο δημοφιλές δίδυμο θα εξασφαλίζει ασυλία στο επόμενο επεισόδιο.

Οι 28 διαγωνιζόμενοι θα δοκιμαστούν σε ένα πλούσιο και απρόβλεπτο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο για την ανάδειξη του νικητή. Μαζί τους, στην παρουσίαση όλων όσων συμβαίνουν στο backstage, θα είναι η Βίκυ Κάβουρα.