Εκτός εαυτού η Κλέλια Ρένεση - «Να μην την πληρώσουμε ακριβά τη βλακεία σας»

Το ξέσπασμα της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός εαυτού η Κλέλια Ρένεση - «Να μην την πληρώσουμε ακριβά τη βλακεία σας»

Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις του κορωνοϊού, η Κλέλια Ρένεση βγήκε εκτός εαυτού μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, σχολιάζοντας τη στάση που κρατάνε οι Έλληνες και γράφοντας την πολύκροτη φράση: «Να μην την πληρώσουμε ακριβά τη βλακεία σας»!

Η ηθοποιός εμφανώς επηρεασμένη από τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος του κορωνοϊού, γράφοντας:

Στο μεταξύ έχετε δει την Κλέλια Ρένεση χωρίς καθόλου μακιγιάζ; Αν όχι δείτε εδώ φωτογραφίες!

«600 κρεβάτια ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα. Μόνο αυτά. Για 10.000.000 ή πόσοι είμαστε. Ο κορονοϊός στέλνει εκεί τις ευπαθείς ομάδες. Κάνε τα μαθηματικά και τότε θα καταλάβεις γιατί έχουν μια ολόκληρη χώρα σε εγκλεισμό. Γιατί είναι και ήταν πάντα ΟΛΟΙ ασόβαροι ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες μιας κοινωνίας. Είναι πολύ εύκολο να τα ρίχνεις στους πολίτες που «δεν συμμορφώνονται» όταν επί δεκαετίες παίρνεις τα ζεστά τους λεφτουδάκια κάθε μήνα για να προσφέρεις παροχές δημόσιας υγείας και αντ’ αυτού κάνεις φιγούρα. Παρ’ όλα αυτά μένω και εγώ σπίτι, γιατί δε μου φταίει σε τίποτα ο κοσμάκης. Αλλά δεν κάνω την πάπια. Μπορεί οι συμπολίτες μου να μην «συμμορφώνονται» όπως λες, αλλά αυτός που δεν συμμορφώθηκε πρώτος είσαι εσύ, που κουνάς το δάχτυλο. Και αντί να σκύψεις το κεφάλι και να πεις ότι « έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον 4.000 κρεβάτια ΜΕΘ στην Ελλάδα. Ζητάμε συγνώμη για την ανετοιμότητα μας, σας παρακαλούμε βοηθήστε όπως μπορείτε να την βγάλουμε καθαρή» κάνετε και μάθημα ηθικής. Αι κ εύχομαι να μην την πληρώσουμε πολύ ακριβά την βλακεία σας. Μένω σπίτι άλλα δεν αποβλακώθηκα κιόλας».

Λίγο πριν τις δηλώσεις της για τον κορωνοϊό, η Κλέλια Ρένεση είχε δει ένα μυστικό της να αποκαλύπτεται!

Όσο εμείς την απολαμβάνουμε στην σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», εκείνη περνάει υπέροχες στιγμές με την κορούλα της!

Η Άννα Κουτσαφτίκη ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της, έριξε "βόμβα", καθώς μας αποκάλυψε το όνομα της κορούλας της Κλέλιας.

Ξεκίνησε δεύτερος γύρος ανατροπών στη σειρά;
«Έπονται και άλλες. Ήρθαν οι γονείς μου στην Ελλάδα. Η Σοφούλα δίνει πανελλήνιες και όπως όλη η Ελλάδα, στην οικογένεια μας έχουμε οικονομική κρίση. Η σεναριογράφος Σάρα Γανωτή έχει κι αυτή τη σεζόν πολλή όρεξη».


Είχατε και γεννητούρια...
«Φέτος ξεκινήσαμε με ένα νέο μέλος. Βλέπουμε την Κοραλία, την κόρη της Κλέλιας, που τη φέρνει στα γυρίσματα. Είναι ένα υπέροχο μωρό. Κάθε φορά που τη βλέπω, της λέω ότι θα την κλέψω. Έστω να μου τη... δανείσει για λίγες ημέρες και θα την επιστρέψω. Μένουμε κοντά, στο Παγκράτι. Η Κοραλία είναι το γούρι μας».

Πόσων χρόνων είναι η δική σας κόρη;
«Είναι επτά και πηγαίνει στη Β' Δημοτικού. Είναι μικρή ακόμη, αλλά έχει περάσει ανεπιστρεπτί αυτή η μωρουδιακή ηλικία και μου λείπει»


Ευκαιρία να παίρνετε... δόση από την Κοραλία...
«Εγώ θα την κλέψω», είπε η ίδια σε συνέντευξή της σε περιοδικό.