Η ανακοίνωση της Γραμμέλη μετά την αποκάλυψη της Σκορδά για τον κορωνοϊό

Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση της Γραμμέλη μετά την αποκάλυψη της Σκορδά για τον κορωνοϊό

Μόλις πριν από λίγα λεπτά η Αφροδίτη Γραμμέλη, η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά δημοσίευσε την δική της ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της τελευταίας πως έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Σαν βόμβα έσκασε εχθές αργά το βράδυ η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά πως έχει προσβληθεί η ίδια από κορωνοϊό και θα μπει σε καραντίνα - δείτε εδώ την ανάρτησή της - Η παρουσιάστρια όλη την εβδομάδα έκανε κανονικά την εκπομπής της αφού δεν ήξερε πως έχει προσβληθεί και ήρθε σε επαφή με αρκετό κόσμο.

Για τον λόγο αυτή η Αφροδίτη Γραμμέλη ανακοίνωσε πως θα μπει από μόνη της σε καραντίνα εφόσον ήρθε σε επαφή μαζί της κι αν παρουσιάσει συμπτώματα - αφού μέχρι στιγμής δεν έχει - θα πάει να κάνει την απαραίτητη εξέταση.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι».

Γραμμέλη Πρωινό αντ1

Συγκλονίζει με τα λόγια της η Φαίη Σκορδά - Τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό στην Ιταλία;

Συγκλονίζει με τα λόγια της η Φαίη Σκορδά. Η ίδια αναφέρθηκε μαζί με την ομάδα της στο παγκόσμιο θέμα ανησυχίας και αποκάλυψε τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό στην Ιταλία. Τι είπε on camera;

Η παρουσιάστρια έχει σπουδάσει στην Ιταλία και έχοντας φίλους εκεί, θέλησε να μάθει την κατάσταση που επικρατεί στην γειτονική χώρα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε η ίδια, «Χθες μιλούσα με μία συμφοιτήτριά μου, που ζει στην Μπολόνια και έχει δύο παιδάκια. Μου είπε πώς είναι μέσα στο σπίτι. Χθες ήρθε να την δει μία φίλη της με μάσκα πολύ περιορισμένα. Μου το έλεγε, λες και ήταν κάτι τραβηγμένο. Αν θέλεις να πας στο σούπερ μάρκετ πάει ένα άτομο μόνο ή στο φαρμακείο… και αν σε σταματήσει αστυνομικός πρέπει να δείξεις την απόδειξη για να δουν την ώρα που ψώνισες και πόση ώρα είσαι έξω…». Δείτε και τα όσα είπε ο γιος του Tom Hanks, που βρέθηκε θετικός στον ιό.