«Βόμβα» για τον ΣΚΑΙ - Ακυρώνεται η πρεμιέρα αγαπημένου προγράμματος;

Η αποκάλυψη στο «Έλα χαμογέλα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βόμβα» για τον ΣΚΑΙ - Ακυρώνεται η πρεμιέρα αγαπημένου προγράμματος;

Μια «βόμβα» έσκασε για τον ΣΚΑΙ, καθώς όπως φαίνεται υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί η αποψινή πρεμιέρα αγαπημένου προγράμματος. Την αποκάλυψη έκαναν στο πλατό του «Έλα χαμογέλα» δίνοντας λεπτομέρειες.

Μπορεί το κανάλι να προετοιμάζει εδώ και μέρες το τηλεοπτικό κοινό για την επιστροφή του Big Brother, ωστόσο μπορεί να υπάρξει ανατροπή. Μπορεί απόψε τα φώτα στο σπίτι στο Μαρκόπουλο που γίνονται τα γυρίσματα, να μην ανάψουν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παύλου Σταματόπουλου στο “Έλα Χαμογέλα”, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να διαφοροποιηθεί το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

«Για να μείνουμε στα τηλεοπτικά, που μπορεί να μην είναι το πιο σοβαρό θέμα αλλά δείχνει τη σοβαρότητα του θέματος που κυκλοφορεί εκεί έξω. Ενδεχομένως να ακυρωθεί η σημερινή πρεμιέρα του Big Brother γιατί γίνονται συσκέψεις μιας και μιλάμε για πάρα πολύ προσωπικό. Δεν είναι ένας και δύο άνθρωποι. Νομίζω ότι σήμερα θα παρθεί η απόφαση εάν θα γίνει κανονικά το live ή όχι. Νομίζω πως μετά τις 12 θα έχουμε κάποια σχετική πληροφορία και νομίζω πως αυτή είναι η αρχή αλυσιδωτών αντιδράσεων σε σχέση με τα τηλεοπτικά προγράμματα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Έχουμε διακοπή γυρισμάτων στο MasterChef και στο Καφέ της Χαράς, ενώ τώρα ακούμε για το Big Brother και ενδεχομένως ο Νίκος Μουτσινάς να μη βγει ζωντανά αύριο” πρόσθεσε ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, στην πρωινή εκπομπή του OPEN, συμπληρώνοντας πως “από τη στιγμή που υπάρχουν εκπομπές κυρίως ψυχαγωγικές, δεν είναι δηλαδή ενημερωτικές προς ενημέρωση του κόσμου, ενδεχομένως στην πορεία της εβδομάδος να πάρουν τα κανάλια κάποιες αποφάσεις»,

Δείτε ωστόσο και πιο είναι το 'χρυσό" πρόγραμμα του καναλιού που έφερε χαμόγελα.

Έρχεται επιστροφή "βόμβα" στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!

Επιστροφή "βόμβα" αναμένεται στο ΣΚΑΪ με ένα show που γυρνά στην τηλεόραση! Ποιο θα είναι αυτό; Διαβάστε παρακάτω! Μάλιστα έχει να κάνει με τον Σάκη Ρουβά.

Μια επιστροφή 'φωτιά" αναμένεται να δούμε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τις πληροφορίες να θέλουν μια εκπομπή που είχε αναβληθεί μερικές φορές, να βρίσκει τώρα το δρόμο της! Ο λόγος για το "Idols" με τον Σάκη Ρουβά, την οποία οι υπεύθυνοι του καναλιού σχεδιάζουν να βγάλουν στον "αέρα".

Να πούμε ότι πρόκειται για μια αφιερωματική εκπομπή και τα πρώτο επεισόδιο αφορά τη ζωή του Βλάση Μπονάτσου. Σύμφωνα με το My tv, πρέπει να ολοκληρωθούν κάποιες τυπικές διαδικασίες και εν συνεχεία να γίνει ο προγραμματισμός. Δείτε ωστόσο και πιο είναι το 'χρυσό" πρόγραμμα του καναλιού. Έφερε χαμόγελα.