Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος έμειναν σπίτι και δεν φαντάζεστε τι έκαναν στην κουζίνα τους

Δεν πάει το μυαλό σας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος έμειναν σπίτι και δεν φαντάζεστε τι έκαναν στην κουζίνα τους

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ακολουθούν τα μέτρα προστασίας για την εξάπλωση του κορωνοϊού και το βράδυ του Σαββάτου το πέρασαν σπίτι τους. Ωστόσο, δεν φαντάζεστε τι έκαναν στην κουζίνα τους.

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού τολμούν να «τσαλακωθούν» χωρίς να φοβηθούν. Μάλιστα, όπως φαίνεται έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα για αυτό κιόλας είναι μαζί τρία χρόνια, δηλαδή μετά το τέλος του Survivor.

Ένας από αυτά τα ενδιαφέροντα είναι το... όνομα-ζώο-φυτό. Ναι καλά διαβάσατε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασαν το Σάββατο τους παίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού δεν ήθελαν να παραβλέψουν τα μέτρα και να βγουν έξω, παίρνοντας ρίσκο να κολλήσουν τον ιο.

Κωνσταντίνος Βασάλο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ωστόσο, μετά από 1,5 χρόνο συγκατοίκησης, αποφάσισαν να φύγουν για λίγο από το σπίτι τους και να μεταφερθούν στο πατρικό του Κωνσταντίνου. Τι συνέβη;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στο σπίτι της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο έχουν τεράστια κουζίνα

Στο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που μένει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, έχουν τεράστια κουζίνα. Τα ντουλάπια είναι καφέ και ξύλινα.

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ο έρωτας τους που δημιουργήθηκε μέσα στο Survivor μέρα με την ημέρα δυναμώνει.

Εδώ και πολύ καιρό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μένουν κάτω από την ίδια στέγη και σε Instastories είδαμε την κουζίνα τους.

Η δημοσιογράφος έκανε αγκαλιές με τον σκύλο τους και πίσω φαινόταν η κουζίνα με τα καφέ ξύλινα ντουλάπια και το ψηλό ψυγείο τους. Είναι τεράστια...

Το αυτοκίνητο του Βασάλου το έχετε δει; Είναι λευκό και θηρίο...

undefined

undefined