Έκτακτο - ΣΚΑΙ: Παγώνει η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα κι άλλες δυο

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - ΣΚΑΙ: Παγώνει η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα κι άλλες δυο

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές και ήδη κάνουν το γύρω του διαδικτύου η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπως και άλλες δυο που προβάλλονται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ παγώνουν, λόγω του ιού κορωνοϊού και την ραγδαία εξάπλωση του.

Συγκεκριμένα, οι τρεις αυτές εκπομπές δεν πρόκειται να μεταδοθούν από τα πλατό των studio στα Μελίσσια για δυο ολόκληρες εβδομάδες με σκοπό να μείνουν στα σπίτια τους τόσο όσοι εργάζονται μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Πρόκειται λοιπόν εκτός από την εκπομπή «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα», την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι», με το Νίκο Μουτσινά, και «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές ο ΣΚΑΪ ενημέρωσε τους συντελεστές των εκπομπών που βγαίνουν ότι πρέπει να σταματήσουν οι εκπομπές.

Παγώνουν εκτός του ΣΚΑΙ και την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1.

Εκτός των τριών εκπομπών στον ΣΚΑΙ πάγωσε και η πρεμιέρα για αγαπημένο πρόγραμμα

Εκτός ΣΚΑΙ αγαπημένο πρόγραμμα του σταθμού που ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί απόψε. Με αφορμή τα όσα γίνονται με τον κορωνοϊό και την ραγδαία εξάπλωση του, η πρεμιέρα αναβλήθηκε, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Ο λόγος για την πρεμιέρα του Big Brother με τον ΣΚΑΪ να προχωράει σε σχετική ανακοίνωση «έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των παικτών και των εργαζομένων»

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

«Ο ΣΚΑΪ έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των παικτών και των εργαζομένων αναβάλει προσωρινά την πρεμιέρα του Big Brother. Από την πρώτη στιγμή το βασικό μας μέλημα είναι η υγεία όλων.

Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε, αλλά πάντα με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, η πρεμιέρα του Big Brother μετατίθεται για λίγο. Σεβόμενοι το τηλεοπτικό κοινό, τηρώντας όμως όλους τους κανόνες, θα επανέρθουμε σύντομα με νέα ανακοίνωση».

Δείτε ωστόσο και πιο είναι το 'χρυσό" πρόγραμμα του καναλιού που έφερε χαμόγελα.