My Style Rocks: Η Σοφιάνα Σπίνουλα βγήκε στη σκηνή με τον Τάσο Ξιάρχο και εντυπωσίασε

Πήρε το "5" από όλες τις συμπαίκτριές της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Η Σοφιάνα Σπίνουλα βγήκε στη σκηνή με τον Τάσο Ξιάρχο και εντυπωσίασε

Στο σημερινό μεσηριανό Gala του My Style Rocks, η Σοφιάνα Σπίνουλα κατάφερε και εντυπωσίασε με την εκρηκτική εμφάνιση, μιας και με το θέμα «χορός», βγήκε στην σκηνή με τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη Τάσο Ξιάρχο, εντυπωσιάζοντας τόσο τους κριτές όσο και τις συμπαίκτριες της.

Σήμερα ήταν χωρίς αμφιβολία η μέρα της Σοφιάνας, μιας και είναι χορεύτρια και έτσι είχε την ευκαιρία να δείξει μέσα από το παιχνίδι μόδας την δική της τέχνη, σε συνδυασμό φυσικά με το στιλ.

Έτσι πήρε τον αγαπημένο της φίλο και χορευτή Τάσο Ξιάρχο, και κατέκτησαν τη σκηνή του My Style Rocks με την εκπληκτική τους χορογραφία, στην οποία υποκλίθηκε μέχρι και η γνωστή χορεύτρια και καλεσμένη του σημερινού Gala, Γκαλένα Βελίκοβα.

Μάλιστα οι συμπαίκτριές της, της έβαλαν όλες 5, εκθειάζοντας το act της αλλά και το look που επέλεξε να παρουσιάσει.

Ο Τάσος Ξιάρχο εντυπωσίασε και με τη χθεσινή του εμφάνιση στο J2US στο πλευρό της Κόνι Μεταξά. Δείτε εδώ την εκπληκτική τους εμφάνιση.

Ποια είναι η Σοφιάνα Σπίνουλα που μας εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο Gala του My Style Rocks

Μια μελαχρινή καλλονή μπήκε στο My Style Rocks και άναψε φωτιές. Ο λόγος για τη Σοφιάνα Σπίνουλα, η οποία ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο με την ομορφιά, όσο και με το στυλ της.

Χορεύτρια, μοντέλο και influencer, έγινε γνωστή μέσα από το «So You Think You Can Dance». Η 22χρονη χορεύει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, και έχει συνεργαστεί και με άλλους καλλιτέχνες, όπως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Josephine.

Η ίδια ξεχωρίζει για την ομορφιά της και το στυλ της με τον χορό της, ενώ θα απογειώσει την τηλεθέαση με την εμφάνιση της.

Δες τις φωτογραφίες: