My Style Rocks: Ποια παίκτρια από τον πρώτο κύκλο "εισέβαλε" στο πλατό;

Εμφανίστηκε με την Στέλλα Πάσσαρη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Ποια παίκτρια από τον πρώτο κύκλο

Στο σημερινό Gala του My Style Rocks, είδαμε μία παίκτρια "φωτιά" από τον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού μόδας, να "εισβάλλει" με τον δικό της τρόπο στο πλατό και να κάνει το act της Στέλλας Πάσσαρη, άνω κάτω!

Το σημερινό επεισόδιο λοιπόν, με θέμα τον χορό, οι παίκτριες έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους κριτές να κάνουν δικό τους το χρηματικό έπαθλο για αυτή τη βδομάδα.

Η Στέλλα Πάσσαρη, θέλησε να μοιραστεί αυτή την εμπειρία με μία καλή της φίλη, την οποία είδαμε στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού. Αυτή δεν είναι άλλη από την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία βοήθησε τη φίλη της να παρουσιάσει το act της!

Φυσικά η εμφάνισή της δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ η πρώην παίκτρια έκανε και ένα αστειάκι στον Στέλιο Κουδουνάρη για τις βαθμολογίες που της έβαζε!

Μιας και είπαμε για το My Style Rocks, είδατε όσα δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς για το παιχνίδι; Αν όχι ρίξτε μια ματιά εδώ!

Λίγο μετά την εμφάνιση της Βρισηίδας, η Σοφιάνα Σπίνουλα με τον Τάσο Ξιάρχο έκλεψαν την παράσταση

Στο σημερινό μεσηριανό Gala του My Style Rocks, η Σοφιάνα Σπίνουλα κατάφερε και εντυπωσίασε με την εκρηκτική εμφάνιση, μιας και με το θέμα «χορός», βγήκε στην σκηνή με τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη Τάσο Ξιάρχο, εντυπωσιάζοντας τόσο τους κριτές όσο και τις συμπαίκτριες της.

Σήμερα ήταν χωρίς αμφιβολία η μέρα της Σοφιάνας, μιας και είναι χορεύτρια και έτσι είχε την ευκαιρία να δείξει μέσα από το παιχνίδι μόδας την δική της τέχνη, σε συνδυασμό φυσικά με το στιλ.

Έτσι πήρε τον αγαπημένο της φίλο και χορευτή Τάσο Ξιάρχο, και κατέκτησαν τη σκηνή του My Style Rocks με την εκπληκτική τους χορογραφία, στην οποία υποκλίθηκε μέχρι και η γνωστή χορεύτρια και καλεσμένη του σημερινού Gala, Γκαλένα Βελίκοβα.

Μάλιστα οι συμπαίκτριές της, της έβαλαν όλες 5, εκθειάζοντας το act της αλλά και το look που επέλεξε να παρουσιάσει.

Ο Τάσος Ξιάρχο εντυπωσίασε και με τη χθεσινή του εμφάνιση στο J2US στο πλευρό της Κόνι Μεταξά. Δείτε εδώ την εκπληκτική τους εμφάνιση.