Και όμως η Κόνι Μεταξά σκέφτεται τον γάμο

Τι αποκάλυψε για τη σχέση της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Και όμως η Κόνι Μεταξά σκέφτεται τον γάμο

Η Κόνι Μεταξά σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, αποκάλυψε τα πάντα για τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση, ενώ δε δίστασε να πει ανοιχτά πως σκέφτεται και το ενδεχόμενο του γάμου για κάποια στιγμή στο μέλλον!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φαίνεται πως διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της, στο πλευρό του συντρόφου της.

Πριν λίγο καιρό μας σύστησε τον σύντροφό της και τώρα, μιλώντας στην Real News, αποκάλυψε:

«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Αυτό δεν με επηρεάζει στη δουλειά μου, αλλά σίγουρα όταν κάνεις αυτή τη δουλειά που σπαταλάς τόση ενέργεια και υπάρχει κόσμος που είναι επιφανειακός, είναι πολύ ωραίο να γυρνάς σπίτι και να έχεις έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις καλή επικοινωνία και μπορείς να χαλαρώσεις». Κι όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου; «Σκέφτομαι τον γάμο περισσότερο από όταν ήμουν μικρότερη. Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να το σχεδιάσεις, γιατί φεύγει η μαγεία. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω σχέδια γάμου και τι θέλω να φορέσω. Μου έχει περάσει από το μυαλό, αλλά δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία».

Όπως αποκάλυψε όμως δε θα ήθελε να κάνει μία μυστική τελετή: «Δεν νομίζω ότι θα το έκανα αυτό, γιατί θα ήθελα να έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τους δικούς μου ανθρώπους» απαντά και διευκρινίζει ότι για εκείνη γάμος και παιδί ταυτίζονται: «Το ένα πάει με το άλλο. Όσο μου περνάει από το μυαλό ο γάμος, μου περνάει και το παιδί. Είναι αυτό που ονομάζουμε αλλαγή ζωής».

Πριν κάνει τις δηλώσεις περί γάμου, η Κόνι Μεταξά εντυπωσίασε με την εφμάνισή της στο J2US!

Πυρκαγιά έβαλε στο πλατό του Just the 2 of us η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιάρχο. Λίγο πριν ξεκινήσουν έκανε τον σταυρό της πάνω στη σκηνή.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή μονοπωλεί συχνά το ενδιαφέρον λόγω της έντονης δραστηριότητάς της στο instagram. Είναι μια επιτυχημένη νέα και θέλησε για πρώτη φορά να συμμετάσχει σε ένα τηλεοπτικό show. Με τον Τάσο Ξιάρχο φαίνεται πως ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και στην κριτική επιτροπή.

Δείτε την εμφάνισή τους στο παρακάτω βίντεο:

Πριν την εμφάνιση αυτή βέβαια μας διασκέδασε ο Μάριος Πρίαμος που εμφανίστηκε αλά Snik και τραγούδησε το Senorita! Δείτε εδώ το βίντεο