Ρίγη συγκίνησης από την Μελίνα Ασλανίδου - «Έζησα όπως όλοι μας...»

Το μακροσκελές κείμενο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης από την Μελίνα Ασλανίδου - «Έζησα όπως όλοι μας...»

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν όλα τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν χθες με πολίτες της Ελλάδας να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους για να χειροκροτήσουν τους γιατρούς και τους νοσοκόμους, που δίνουν «μάχη» και βοηθούν όσους νοσούν με τον κορωνοϊό. Η Μελίνα Ασλανίδου, θέλησε να αναφερθεί στα όσα έζησε όπως όλοι μας.

Η τραγουδίστρια ήταν ανάμεσα στον κόσμο που χθες στις 21:00 βγήκαν σε μπαλκόνια τους και έδωσαν κουράγιο σε αυτούς τους ανθρώπους που δουλεύουν νυχθημερόν στα νοσοκομεία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους:

«Το βράδυ στις 9 στο μπαλκόνι έζησα όπως όλοι μας αυτό το μοναδικό συναίσθημα, εξου και το χαμόγελο, χειροκροτησαμε όλοι μαζί τους ανθρώπους που αγωνίζονται για εμάς, τους ανθρώπους του συστήματος της υγείας.. Όσο είμαστε ενωμένοι, συνειδητοποιημενοι και υπευθυνοι είμαι σίγουρη ότι θα βγούμε γρήγορα από αυτό το κανάλι...
Μέχρι τότε ας κάνουμε την κάθε μας στιγμή πολύτιμη στα σποτάκια μας που είχαν χρόνια να μας δούνε τόσο πολύ και τόση ώρα μέσα σου».

Να σημειώσουμε πως λόγω του κορωνοϊού αναβλήθηκαν οι εμφανίσεις της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Το γεγονός που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στην Μελίνα Ασλανίδου - Έχουμε βίντεο

Και όμως αυτό που ετοιμαζόταν όλη μέρα έγινε πραγματικότητα με χιλιάδες Έλληνες να βγαίνουν στα μπαλκόνια και να χειροκροτούν για υποστήριξη όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη με τον κορωνοϊό. Πρόκειται σίγουρα για την πιο όμορφη στιγμή της σημερινής ημέρας.

Μία τρομερά συγκινητική στιγμή έζησε όλη η Αθήνα, η οποία στο πρότυπο της Ισπανίας βγήκε στο μπαλκόνι και έδωσε το χειροκρότημά της στους ανθρώπους που παλεύουν με τον ιό που δείχνει να εξαπλώνεται ραγδαία στη χώρα μας.

Σε μία δύσκολη μέρα που καταγράφηκαν 103 νέα κρούσματα, οι Έλληνες ήταν πιο ενωμένοι από ποτέ απέναντι στον πανίσχυρο ιό.

Το YouWeekly.gr κατέγραψε τις συγκινητικές εικόνες και σας τις παρουσιάζει με το παρακάτω βίντεο...