Η Κέλια Ρένεση ανέβασε την πιο γλυκιά φώτο με την κορούλα της! - "Πατουσοκατάσταση"

Και η ηθοποιός "μένει στο σπίτι"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κέλια Ρένεση ανέβασε την πιο γλυκιά φώτο με την κορούλα της! -

"Πατουσοκατάσταση" έχει γράψει στο Instagram η Κλέλια Ρένεση που φαίνεται ότι έχει την καλύτερη παρέα στο σπίτι της! Η ηθοποιός ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια γλυκιά φωτογραφία με την κορούλα της και εμείς λιώσαμε!

Μια ακόμα ηθοποιός που επέλεξε να μείνει στο σπίτι, λόγω κορωνοϊού και όχι άδικα καθώς έχει και μικρό παιδί, είναι η Κλέλια Ρένεση η οποία με την σειρά της έκανε και σχετική ανάρτηση στο Instagram. Η όμορφη ηθοποιός μας έδειξε πως περνά τον χρόνο της με την κορούλα της και η φωτογραφία που ανέβασε είναι πολύ τρυφερή καθώς φαίνονται τα πατουσάκια της μικρής. Και όλοι ξέρουμε πόσο γλυκά πατουσάκια έχουν τα μωρά!

"Πατουσοκατάσταση" έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η Ρένεση, στην οποία φαίνονται μαζί τα πατουσάκια μαμάς και κόρης!

Δείτε και την χαρακτηριστική εικόνα

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό, το υπουργείο Υγείας έχει στήλει δυνατό μήνυμα με το "μένουμε σπίτι", καλώντας τον κόσμο να προστατέψει τον εαυτό του και τους γύρω του.

Η Κλέλια Ρένεση έχει μια "πατουσοκατάσταση" στο σπίτι ενώ μέσα μένουν και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη - Πώς περνούν τον χρόνο τους;

Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα που είναι θετική στον κορωνοϊό, όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, έχουν μπει σε καραντίνα εδώ και λίγες μέρες. Οι δυο τους ωστόσο δεν απελπίζονται, μιας και έχουν βρει τον δικό τους τρόπο προκειμένου να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες!

Ο χρόνος μέσα στο σπίτι μοιάζει να περνάει πιο αργά από ποτέ, ωστόσο ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μοιάζουν να μην χάνουν τις ελπίδες τους και βρίσκουν διαρκώς τρόπους να ξεφύγουν από την ανία της καραντίνας.

Δείτε τα ποστ που ανέβασαν

Χριστίνα Μπόμπα φίλες

Σάκης Τανιμανίδης