Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ξέρει - Το μήνυμά της προς όλες τις μανούλες που #μένουν_σπίτι

Έπος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ξέρει - Το μήνυμά της προς όλες τις μανούλες που #μένουν_σπίτι

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι κι αυτή μανούλα και ξέρει πόσο δύσκολες μέρες περνάνε με το καθεστώς καραντίνας! Έτσι θέλησε να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα υποστήριξης, προς όλες τις γυναίκες που #μένουν_σπίτι και προσέχουν τα παιδιά τους.

Μπορεί όλοι να την έχουμε στο μυαλό μας ως την αυστηρή art director που αγαπήσαμε στο GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι όμως και μία στοργική μανούλα.

Έχετε δει στο μεταξύ τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να ποζάρει τελείως ανατρεπτικά; Αν όχι πρέπει οπωσδήποτε να δείτε αυτή τη φωτογραφία!

Με την εξάπλωση του κορωνοϊού πολλές είναι οι μαμάδες που μένουν σπίτι προκειμένου να προσέξουν τα παιδιά τους, τα οποία δεν έχουν σχολείο αυτές τις μέρες. Η Ζενεβιέβ είναι μία από αυτές και έτσι έστειλε τους δικούς της «αγωνιστικούς χαιρετισμούς».

Ποστάροντας μία φωτογραφία από το σπίτι της, έγραψε:

«Στην υγεία μας παιδιά σας στέλνω αγάπη και υπομονή σε όλους. Και στις μαμάδες εκεί έξω αγωνιστικούς χαιρετισμούς.» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ζενεβιέβ Instagram

Πέρα από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και μία άλλη μανούλα μένει στο σπίτι με τα παιδιά της, η Κλέλια Ρένεση

"Πατουσοκατάσταση" έχει γράψει στο Instagram η Κλέλια Ρένεση που φαίνεται ότι έχει την καλύτερη παρέα στο σπίτι της! Η ηθοποιός ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια γλυκιά φωτογραφία με την κορούλα της και εμείς λιώσαμε!

Μια ακόμα ηθοποιός που επέλεξε να μείνει στο σπίτι, λόγω κορωνοϊού και όχι άδικα καθώς έχει και μικρό παιδί, είναι η Κλέλια Ρένεση η οποία με την σειρά της έκανε και σχετική ανάρτηση στο Instagram. Η όμορφη ηθοποιός μας έδειξε πως περνά τον χρόνο της με την κορούλα της και η φωτογραφία που ανέβασε είναι πολύ τρυφερή καθώς φαίνονται τα πατουσάκια της μικρής. Και όλοι ξέρουμε πόσο γλυκά πατουσάκια έχουν τα μωρά!

"Πατουσοκατάσταση" έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η Ρένεση, στην οποία φαίνονται μαζί τα πατουσάκια μαμάς και κόρης!

Δείτε και την χαρακτηριστική εικόνα

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό, το υπουργείο Υγείας έχει στήλει δυνατό μήνυμα με το "μένουμε σπίτι", καλώντας τον κόσμο να προστατέψει τον εαυτό του και τους γύρω του.