Ο Γιώργος Καραμέρος αποκάλυψε γιατί τα παιδιά του τον έχουν κάνει block!

Μια συνέντευξη από καρδιάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιώργος Καραμέρος αποκάλυψε γιατί τα παιδιά του τον έχουν κάνει block!

Μια συνέντευξη από καρδίας έδωσε ο Γιώργος Καραμέρος με τον γνωστό δημοσιογράφο, να μιλά στην εκπομπή του Open για το νέο του επαγγελματικό βήμα, αλλά και για τα παιδιά του, τα οποία όπως είπε τον έχουν κάνει block στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.

Ειδικότερα, καθώς την Δευτέρα 16 Μαρτίου ξεκινά η ενημερωτική εκπομπή του Open, «Open Ελλάδα» - και ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών είναι ο Γιώργος Καραμέρος - ο δημοσιογράφος άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή 'Έλα χαμογέλα", μιλώντας για την επερχόμενη εκπομπή, την ενασχόλησή του με την πολιτική αλλά και άλλα θέματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για την νέα του εκπομπή στο κανάλι του Open, αλλά και για τα παιδιά του. Όπως είπε, μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος "η εκπομπή που είχαμε (σ.σ με τον Χαριτάτο) ήταν το πρώτο infotainment στην Ελλάδα". Ακόμα αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να βλέπει τον εαυτό στην τηλεόραση, ενώ - όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί - έκανε και μια ακόμα αποκάλυψη για τα παιδιά του! Τι είπε ο δημοσιογράφος;

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καραμέρου για τα παιδιά του και το block από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ειδικότερα ο ίδιος είπε μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυ Χρησίδου ότι τα παιδιά του τον έχουν μπλοκάρει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία διαχειρίζονται μόνα τους!

"Έχω δυο παιδιά, είναι 13 και 15 ετών. Είναι σε μια ηλικία που έχουν την ωριμοτητα να διαχειρίζονται και μόνοι τους πράγματα. Μου λένε μπαμπά τα δικά σου social media είναι δικά σου και τα δικά μας είναι δικά μας. Με έχουν κάνει μπλοκ στα stories του Instagram και καλά κάνουν" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραμέρος. Ωστόσο δείτε και την αποκάλυψη που είχε κάνει για την υγεία του, στην ίδια εκπομπή ο Τρύφωνας Σαμαράς. Τι είχε πει;

Δείτε και το βίντεο