Άκρως ρομαντικό το σαλόνι της Ρούλας Κορομηλά - Γεμάτο φωτάκια το τραπεζάκι

Θα ζηλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άκρως ρομαντικό το σαλόνι της Ρούλας Κορομηλά - Γεμάτο φωτάκια το τραπεζάκι

Το σπίτι της η Ρούλα Κορομηλά το έχει σαν «προσωπικό καταφύγιο», αφού όποτε θέλει να ξεχαστεί από καθημερινές υποχρεώσεις χαλαρώνει στις αγαπημένες της γωνιές. Τώρα που όλοι μένουμε σπίτι μας λόγω κορωνοϊού, απολαμβάνει να κάθεται στο σαλόνι της, το οποίο είναι άκρως ρομαντικό με το τραπεζάκι που είναι γεμάτο φωτάκια.

Η παρουσιάστρια δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τους απίστευτους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού της. Η ίδια έχει επιλέξει για την διακόσμηση ανοιχτές αποχρώσεις, κυρίως του λευκού του ασημί αλλά και του ανοιχτού καφέ.

Το σαλόνι της όπως έχουμε δει πολλές φορές είναι μαγευτικό και θυμίζει παλάτι. Αυτές τις ημέρες που και η Ρούλα Κορομηλά, ακολουθεί τα μέτρα για την προστασία της υγείας μας κάθεται στον καναπέ της και βλέπει αγαπημένες σειρές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σαλόνι της και πάθαμε πλάκα.

Ρούλα Κορομηλά σπίτι

Ωστόσο, ην εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα της Ρούλας Κορομηλά την έχετε δει; Στο κρεβάτι της έστρωσε λευκά σεντόνια, όπως είναι και οι τοίχοι της.

Ρούλα Κορομηλά: Στο σαλόνι της έχει τζάκι που θα σας αφήσει άφωνους - Είναι ρομαντικό

Στο σαλόνι της η Ρούλα Κορομηλά έχει τζάκι που θα σας αφήσει άφωνους αφού είναι τεράστιο. Κάτω στο πάτωμα έχει στρώσει λευκό χαλί.

Η παρουσιάστρια «είδωλο» της ελληνικής τηλεόρασης, μπορεί να λείπει από τον χώρο, ωστόσο μέσω των social media μας ενημερώνει για την καθημερινότητα της.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει πολλούς χώρους του σπιτιού της. Όπως πριν λίγες ημέρες το σαλόνι της.

Επίσης, είδαμε και το τζάκι όπου το κοσμεί και εκεί περνάει τις περισσότερες ώρες της η Ρούλα Κορομηλά με τους φίλους της.