Η Lady Gaga σε καραντίνα - "Μακάρι να μπορούσα να δω..."

Η ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Lady Gaga σε καραντίνα -

Ο κορωνοϊος τους έχει κλείσει όλους μέσα στο σπίτι! Έτσι και η Lady Gaga με την σειρά της μπαίνει σε αυτο- καραντίνα και ανεβάζει μια γλυκιά φωτογραφία με την παρέα που έχει στο σπίτι. Παράλληλα συγκίνησε ωστόσο λέγοντας πως θα ήθελε να δει κάποιους πολύ δικούς της ανθρώπους.

Πολλοί είναι οι διάσημοι, Έλληνες και μη που κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προτρέπουν τον κόσμο να μείνει στο σπίτι για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Το ίδιο έκανε λοιπόν και η Lady Gaga που ανέβασε μια φωτογραφία με την ίδια να είναι στον καναπέ της αγκαλιά με τα σκυλάκια της. Μάλιστα έγραψε και το δικό της μήνυμα για τον ιό, καλώντας τον κόσμο να μην μετακινείται πολύ.

Στο πνεύμα των ημερών λοιπόν και η διάσημη performer η οποία έχει βάλει τον εαυτό της σε καραντίνα, στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κορωνοϊου. Μάλιστα συγκίνησε λέγοντας πως θα ήθελε να δει τους δικούς της.

Η ανάρτηση που έκανε η Lady Gaga από το σπίτι της, όπου και είναι σε καραντίνα - Ποιους θέλει να δει;

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε μεταξύ άλλων ότι μίλησε με γιατρούς και επιστήμονες και την συμβούλεψαν να μείνει στο σπίτι, καθώς είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Παράλληλα, είπε ότι θέλει να δει τους γονείς της αλλά και τις γιαγιάδες της ωστόσο, είναι πιο ασφαλείς έτσι.

"Λοιπόν, μίλησα με μερικούς γιατρούς και επιστήμονες. Δεν είναι το πιο εύκολο για όλους τώρα, αλλά το καλύτερο και το πιο υγιεινό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι η αυτο-καραντίνα και να μην ξεχνάμε να μην συναναστρεφόμαστε με άτομα άνω των 65 ετών αλλά και να μην βρισκόμαστε σε μεγάλες παρέες.

Μακάρι να μπορούσα να δω τους γονείς μου και τις γιαγιάδες μου τώρα, αλλά είναι πολύ πιο ασφαλές να μην τους μεταδώσω την ασθένεια σε περίπτωση που την έχω. Είμαι στο σπίτι με τα σκυλιά μου. Κόσμε σε αγαπώ και όλοι θα περάσουμε από αυτό. Πιστέψτε με, μίλησα με το Θεό - είπε ότι θα είμαστε εντάξει." έγραψε χαρακτηριστικά η Lady Gaga. Να πούμε πάντως ότι στην Ελλάδα τα σούπερ μάρκετ παίρνουν μέτρα για τον ιο. Τι θα ισχύει;

Lady Gaga στο σπίτι