Baby boom στην ελληνική showbiz - Ποια αθλήτρια έγινε μαμά για πρώτη φορά;

Το είχε κρατήσει μυστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baby boom στην ελληνική showbiz - Ποια αθλήτρια έγινε μαμά για πρώτη φορά;

Ένα ακόμη baby boom έσκασε στην ελληνική showbiz που δεν περίμενε κανείς. Ποια αθλήτρια έγινε μαμά για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον αγαπημένο της; Μπορείτε να φανταστείτε;

Το ευτυχισμένο ζευγάρι δύο χρόνια μετά τον γάμο του, κρατάει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτα του, που όπως ανέφερε η μανούλα, είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο θα πάρει το όνομα Άρια-Ζωή.

Ο λόγος για την Άννα Καβάσιλα και τον Μπράιαντ Ντάνστο. Οι δυο τους είχαν προτιμήσει να κρατήσουν την εγκυμοσύνη μυστική, ωστόσο από τη στιγμή που γέννησε η πρώην μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού, έσπευσαν να ενημερώσουν τους θαυμαστές τους.

Το ζευγάρι είναι έτοιμο για την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής τους, ωστόσο πριν από μερικές ημέρες μανούλα έγινε και μια γνωστή ηθοποιός, όπου δεν το περίμενε κανείς!

Εκτός από την αθλήτρια, έχουμε ακόμη ένα Bbaby boom στην ελληνική showbiz - Γνωστή Ελληνίδα θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom για την ελληνική showbiz έγινε γνωστό, μιας και μία γνωστή Ελληνίδα σε λίγους μήνες θα βιώσει με τον αγαπημένο της για δεύτερη φορά μία όμορφη περίοδο, μιας και θα γίνει και πάλι μανούλα!

Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την είδηση, που έκανε γνωστή η Real Life μέσα από σχετικό ρεπορτάζ της.

Ο λόγος για την Εύα Λάσκαρη και τον αγαπημένο της, Γιάννη Κουκουνάκη. Το ζευγάρι θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, μιας και το πρώτο παιδί της Εύας Λάσκαρη είναι με τον πρώην σύντροφό της, Ντίνο Τσιώρη.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι με έναν άνθρωπο που αγαπώ πάρα πολύ και είμαστε ευτυχισμένοι» είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της πριν από λίγο καιρό η Εύα Λάσκαρη.

Εύα Λάσκαρη έγκυος