Η κίνηση της Ελένης που την έκανε να ζητήσει συγγνώμη on air: "Απολογούμαι"

Τι έκανε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κίνηση της Ελένης που την έκανε να ζητήσει συγγνώμη on air:

Μια κίνηση της Ελένης Μενεγάκη την έκανε να ζητήσει on air συγγνώμη και να πεις πως "απολογείται". Τι έκανε η παρουσιάστρια και αναγκάστηκε να διευκρινίσει στους τηλεθεατές πως είναι όλα καλά;

O κορωνοϊός έχει επηρεάσει τις ζωές μας και πολλοί φοβόμαστε ακόμα και σε περίπτωση που κάποιος κοντινός μας βήξει ή φτερνιστεί.

Αυτό συνέβη και το μεσημέρι της Δευτέρας με την Ελένη Μενεγάκη, που αμέσως μετά το τέλος της συζήτησης της με τους συνεργάτες της, έβηξε και για αυτό έσπευσε να απολογηθεί.

«Στραβοκατάπια ε; Γιατί ξέρετε τι έχουμε πάθει τώρα; Δε μπορεί κανείς ούτε να ξυθεί, ούτε να φτερνιστεί, ούτε τίποτα. Στραβοκατάπια και απολογούμαι. Λέω αλήθεια» είπε με χιούμορ.Η Ελένη Μενεγάκη πάντως πριν από λίγες μέρες εξήγησε και με τι έχει εφοδιαστεί ενόψει του κορωνοϊού.

Ελένη Μενεγάκη

Εντωμεταξύ πριν να απολογηθεί η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες με την εκπομπή

Με τις πρόσφατες αλλαγές στα τηλεοπτικά προγράμματα να είναι ραγδαίες, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε τι ακριβώς θα γίνει και με τη δική της εκπομπή τις επόμενες μέρες, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί.

Η παρουσιάστρια κατανοώντας πλήρως τη σοβαρότητα της κατάστασης, θέλησε να μιλήσει με ειλικρίνεια στους τηλεθεατές της για τα όσα συμβαίνουν.

Συγκεκριμένα απάντησε στο ερώτημα που έχουν πολλοί για το αν θα συνεχίσει να προβάλλεται η εκπομπή.

«Θα είμαστε… όσο θα είμαστε, δεν ξέρω! Πολλές εκπομπές δεν υπάρχουν. Άλλοι λένε θα βγουν δυο μέρες, άλλοι λένε τι θα κλείσουν 15 μέρες γιατί είχανε κρούσμα. Κανείς μας δεν ξέρει. Το ζούμε μαζί.

Αυτό που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα θα συνεχίσουμε κι αυτή να ενημερωνόμαστε όλοι μαζί, να ανοίγουμε τα μάτια μας και να μαθαίνουμε τι καινούργιο βγαίνει» είπε η παρουσιάστρια.