Viral μέσα σε μια μέρα το "Μένουμε στο σπίτι" - Πήρε "φωτιά" το Instagram

Δεν θα πιστεύετε πόσους followers απέκτησε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Viral μέσα σε μια μέρα το

Χαμός γίνεται με τον λογαριασμό "Μένουμε στο σπίτι", καθώς έγινε viral στο Instagram, μέσα σε μια μέρα αποκτώντας χιλιάδες followers! Η πλατφόρμα πήρε "φωτιά".

Είναι το θέμα των ημερών και φυσικά είναι κορωνοϊός. Μάλιστα η σελίδα που ε΄χει δημιουργηθεί στο Instagram έχει αποκτήσει μέσα σε λίγες μόνο ώρες χιλιάδες ακολούθους.

Διάσημοι και μη, από όλα τα μέρη του πλανήτη, κάνουν αναρτήσεις σχετικά με τον κορωνοϊό, ενώ στην Ελλάδα η αντίστοιχη καμπάνια του "Stay Home" είναι το "Μένουμε στο σπίτι", που είναι και το μήνυμα του υπουργείου Υγείας, σε απάντηση με τις ραγδαίες εξελίξεις που ακολουθούν τον κορωνοϊό.

Μάλιστα η πλατφόρμα στο Instagram έχει "ρίξει τα κοντέρ" καθώς είναι χιλιάδες ο κόσμος που ακολουθεί τον συγκεκριμένο λογαριασμό, με το αντίστοιχο hashtag να παίζει παντού αυτές τις ημέρες. Η λίστα των διασήμων που έχουν κάνει κάποια σχετική ανάρτηση είναι μακρά και το Instagram έχει πάρει "φωτιά". Άλλωστε στις ημέρες της καραντίνας δεν είναι και πολλά αυτά που μπορεί να κάνει κανείς!

Ενδεικτικό είναι ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός δημιουργήθηκε μόλις την Κυριακή σε σήμερα Δευτέρα έχει φτάσει τους 7.582 followers!

Υπενθυμίζεται ότι το «Μένουμε σπίτι» είναι το σύνθημα του υπουργείου Υγείας που στόχο έχει τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού.

Και ο Νίκος Χαζτηνικολάου ακολουθεί το "Μένουμε στο σπίτι" που έχει γίνει viral στο Instagram!

Με μια ανάρτηση ήρθε και ο Νίκος Χατζηνικολάου να μας δείξει πώς περνά τις στιγμές αυτές, με την οικογένειά του. Η αλήθεια είναι πως είναι ευκαιρία για τους γονείς αλλά και για τα παιδιά, να περάσουν χρόνο μαζί καθώς ο κορωνοϊός έχει "κλείσει" τα σχολεία αλλά και πολλές από τις εταιρίες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία ανέβασε μια φωτογραφία που φαίνονται ο γιος και η κόρη, αλλά και η τηλεόραση! Και ναι το τουρνουά είναι ποδοσφαιρικό και ξεκινά.

"Μένουμε σπίτι και το τουρνουά ποδοσφαίρου ξεκίνησε!! Ετοιμάζομαι να παίξω!" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο δημοσιογράφος!