Κορωνοϊός: Θετικός και ο Σάκης Τανιμανίδης!

Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Θετικός και ο Σάκης Τανιμανίδης!

Θετικός και βρέθηκε και ο Σάκης Τανιμανίδης στον κορωνοϊό. Ο παρουσιαστής δεν την γλύτωσε τελικά από τον ιό και έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Χριστίνας Μπόμπα και ο σύζυγος της αποκάλυψε πώς τελικά κόλλησε και εκεινός.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

“BAD NEWS : Δεν τη γλίτωσα ούτε εγω απ'ότι φαίνεται...

GOOD NEWS : Είμαστε και πάλι αγκαλιά και δεν χρειάζεται να παίζουμε κρυφτό μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!

Εδώ και 2 μέρες έχω κι εγώ όλα τα συμπτώματα (πυρετό, βήχα, ελαφριά δύσπνοια). Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με γιατρούς πήραμε το "οκ" για να κινούμαστε επιτέλους ελεύθερα στο σπίτι. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση και τα μηνύματα. Σας αγαπάμε με όλη μας την καρδιά! Καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει φόβος για το μέλλον...για το ποιά είναι η επόμενη μέρα. "Θα είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι, τι θα γίνει με τη δουλειά μου, θα επιβιώσει από αυτή την κρίση η επιχείρησή μου, τι θα γίνει με το σχολείο και τις πανελλήνιες, πότε θα κυκλοφορήσουμε και πάλι ελέυθερα"?Στο μεταξύ είδατε τι έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα για τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν; Αν όχι ρίξτε μια ματιά...

Θέλω όμως να θυμάστε ότι η γη δε θα σταματήσει ποτέ να γυρίζει, κι ότι αργά η γρήγορα η ζωή θα επανέλθει στο κανονικό. Αυτό το PAUSE που πατήσαμε όλοι στην κανονική μας ζωή για αυτό το διάστημα, σαν ταινία που την κόψαμε στη μέση για διάλειμμα, δεν είναι STOP...είναι PAUSE. Και κάποια στιγμή η ταινία θα συνεχίσει κι εσείς θα είστε έτοιμοι να τη ζήσετε, να την αλλάξετε και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας!

"Πότε θα γίνουν αυτά" θα μου πεις? Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΙΟΣ! Και για να περιοριστεί ο ιός πρέπει να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ, όπως ακριβώς λένε οι επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και τόσοι επιστήμονες. Είναι ο μόνος τρόπος για να επανέλθει η ζωή στο κανονικό, αλλά και για να προστατέψουμε τους ηλικιωμένους μας.

Μέχρι τότε απολαύστε τον ποιοτικό χρόνο στο σπίτι σας, που τόσο αναπάντεχα κερδίσατε...και όλα θα πάνε καλά!

#TogetherIsBetter #menoumespit” έγραψε πάνω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε με τη σύζυγό του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του

Να θυμίσουμε πως η ταβέρνα που έφαγαν Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα στην Αράχωβα και βρέθηκαν θετικοί έκλεισε

Έκλεισε η ταβέρνα που έφαγαν Τανιμανίδης - Μπόμπα στην Αράχωβα λόγω Κορωνοϊόυ. Τι αναφέρει ο ιδιοκτήτης της με ανάρτηση του στο Facebook; Τα μέτρα που παίρνει προληπτικά.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης με ανάρτησή του στο Facebook ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην οποία γευμάτισαν ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα -η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό- και τους φίλους τους ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρέα των έξι ατόμων ήταν και ένας γνωστός επιχειρηματίας που είχε επιστρέψει πρόσφατα από ταξίδι σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, ο οποίος φέρεται να μετέδωσε τον ιό στην παρουσιάστρια. Όπως ήταν αναμενόμενο μετά τη διάγνωση, τα υπόλοιπα μέλη της παρέας τέθηκαν σε καραντίνα, όπως και η σύζυγος του επιχειρηματία.

Όπως έγραψε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στο Facebook: «Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν μου τα όσα γίνονται γύρω μας και την κατάσταση που επικρατεί γενικότερα σε όλο τον κόσμο και επειδή η υγεία και η ασφάλεια όλων μας εξαρτάται και από εμάς τους ίδιους, σας ενημερώνω ότι η ταβέρνα θα παραμείνει κλειστή για το επόμενο διάστημα έως ότου καλυτερεύσουν τα πράγματα. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να δείξετε κατανόηση σε αυτή μας την απόφαση, η οποία να διευκρινήσω ότι πάρθηκε για προληπτικούς λόγους. Γιατί κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύει».

athensmagazine.gr