Κορωνοϊός: Θετικός ο "Τόρμουντ" του Game of Thrones

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Θετικός ο

Θετικός βρέθηκε στον κορωνοϊό ο ηθοποιός Κρίστοφερ Χίβγιου, που έπαιξε τον ρόλο του τηλεοπτικού "Τόρμουντ" στο Game of Thrones. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ποια η κατάσταση του;

Η λίστα των διασήμων που γνωστοποιούν μέσω των social media ότι έχουν κολλήσει κορωνοϊό μεγαλώνει και δίνει παράδειγμα για να μείνουμε όλοι σε καραντίνα σπίτι μας.

Μετά την ανακοίνωση που σόκαρε το Twitter χτες το βράδυ και όχι μόνο, ότι ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα διαγνώστηκε θετικός στον ιό, ένας ακόμη αγαπημένος ηθοποιός, που λατρεύτηκε από εκατομμύρια φανς της σειράς Game of Thrones, δήλωσε ότι βρέθηκε θετικός στον θανατηφόρο ιό.

Ο Κρίστοφερ Χίβγιου, που είχε υποδυθεί τον κοκκινομάλλη "Τόρμουντ", ανέφερε στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Νορβηγία, και έχει μπει σε καραντίνα μαζί με την οικογένειά του.

Τα λόγια του "Τόρμουντ" του Game of Thrones όπου ανακοινώνει ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Έχω μόνο ήπια συμπτώματα κρυώματος. Σας ενθαρρύνω λοιπόν να είστε όλοι εξαιρετικά προσεκτικοί: Πλένετε τα χέρια σας, παραμένετε σε απόσταση 1,5 μέτρου ο ένας από τον άλλον, μπείτε σε καραντίνα. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να σταματήσετε την εξάπλωση του ιού. Μαζί μπορούμε να πολέμήσουμε αυτόν τον ιό και να αποτρέψουμε μια κρίση στα νοσοκομεία μας. Σας παρακαλώ, φροντίζετε ο ένας τον άλλον, διατηρείτε αποστάσεις και παραμείνετε υγιείς!»

Τόνισε επίσης πως ενώ ο ίδιος μπορεί να είναι καλά, υπάρχουν άνθρωποι υψηλού κινδύνου, για τους οποίους ο ιός μπορεί να φέρει και μέχρι τον θάνατο, παροτρύνοντας όλους τους θαυμαστές του να προσέχουν και να παραμένουν στα σπίτια τους μέχρι να περάσει η κρίσιμη αυτή κατάσταση.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ανέφερε και στο παρακάτω βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει ήδη συγκεντρώσει πολλά σχόλια και ευχές για τον αγαπημένο ηθοποιό.